0 oy
363 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kizlar yaşayan bilen var mı 

Dün akşam oğlum birden ateşlendi öksürük kulakta ağrı var doktora götürdüm kan idrar baktılar sonuç cikmadi ama aşırı moralim bozuldu kendimi çok suçlu hissediyorum oğluma bakamadım çocuğum çok halsiz 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbim acil şifalar versin 
tarafından
Aminnn Allah razı olsun canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun cnm Rabbım acil şifalar versin 
tarafından
Aminnn Allah razı olsun canım
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin. Kendini suçlama hiç bir anne çocuğunun hasta olmasını istemez. Eminim çok iyi bakıyorsundur oğluna.
tarafından
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim öyle de canım ne bileyim daha güzel koruyabilirdim çocuğumu
0 oy
tarafından
3 gün ateş 3 gün kızamık gibi döküntü olacak ateşini kontrol altında tut geçmiş olsun 
tarafından
Sağol canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ateşinin düşmesi için ılık banyo yaptır. Calpol verebilirsin. Başka ilaç antibiyotik falan verme. Çocuk kendi kendine atlatıyor bu hastalığı. Biz de geçirdik. 
tarafından
Teşekkür ederim canım size de çok geçmiş olsun
0 oy
tarafından
Büyük geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin inşallah ❤️
tarafından
Aminnn canım Allah razı olsun
tarafından
Cümlemizden inş cnm ☺️
0 oy
(121 puan) tarafından
Benim kızımda geçirdi 3 gün ateşi ve huysuzlugu vardı sürekli ateşini düşürmeye çalıştık calpol soğuk bez ılık dus derken 4. gün döküntüler basladi ondan sonra çocuk toparlandı. Dokunulerde 2-3 günde geçti önemli olan ateşi takip etmek. Geçmiş olsun ins başka sıkıntı olmadan geçirir korkacak başka bişey yok ateş hariç 
(121 puan) tarafından
Ayyy çok geçmiş olsun cnm yaa doktora mi goturdunuz
tarafından
Evet canım
(121 puan) tarafından
Çok iyi olmuş sen 6. Hastalık diyince bende onun belirtilerini söylemiştim kusura bakma yanlış yönlendirme vs yaptıysam. Çok geçmiş olsun
tarafından
Yok canım benim estağfurullah çok teşekkür ederim tam aksine beni bilgilendirdin
(121 puan) tarafından
Tekrar çok geçmiş olsun cnm nasıl oldu peki şimdi.
0 oy
(1,543 puan) tarafından

Bizimde geçirdi ama bir gün ateş vardı diğer günler vücudunda yer yer değişen kızarıklık ve döküntü oldu çok kötü bir hastalık senle bir alakası yok canım bulaşıcı bu bir yerden kapmıştır çocuk bacaklarına geçtiğinde çektim bak bunu

image

tarafından
Çok geçmiş olsun canım ya ah yavrularım ne zor şeyler yaşıyorlar önceleri böyle degildi zaman değiştikçe hastalık doluyor
Bu aralar çok gittik gezdik ondan oldu kesin ya
(1,543 puan) tarafından
Suriyeli göçmenler den geldiği söyleniyor bu hastalığın da
tarafından
Yaaa bilmiyordum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 116 göst.
0 oy
1 cevap 92 göst.
0 oy
2 cevap 162 göst.
28 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 397 göst.

Kategoriler

1,474,687 soru

24,143,216 cevap

334,565 kullanıcı

...