0 oy
157 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından

Pskolojimiz bozuldu ailecek oglum okula gitmek istemiyor her giriste agliyor bende hamileyim orda beni cok yipratiyor, sakinlestiriyorum ama halaa ayni ogretmen siz sabredersenz bende sabrederm alisir dedi, bgun oturup snirimden agladm, alissin diye hergun konusmalar yapiyrm, suprizim var dyorum, bisiklet surdurecem disari cikartacam vs once tamam dyo gtme vakti yok ben gtmyrm dyor aglyr , tek cocuk anane harici baska kmsede tek bsina kalmadi, sokakta parkta oynayamadi, pandemi sureci hep evdeydik , eve gdelim ben evi seviyorum diyor evdede sadece telefonla oynamak istyr ,telefonu kaldirdm bu surecte okula tesvik etmek icin, sabahciyiz birde akil verin yoksa olanida kaybedecegim:(

5 Cevaplar

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Onunla beraber sınıfa gir hatta 1 saat dur orda snra belki oyle oyle alisirmi ki aklima bu geldi sdce canim ya
(6 puan) tarafından
Bgun oyle yaptm arkadaslari oyuncak kutusu getrdi beraber icine bakarken ciktm sniftan , etkinlgi vardi elma sekeri yapacaklardi, ogretmen video atiyor yapim asamalarini bzimki arkada agliyor sesini duyuyrm annem beni birakti dyo
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sakın taviz verme canım şimdi alışmazsa seneye 1e başlayınca da gitmek istemez ne yaparsan yapsın vazgeçip pesetmeyeceğini bilsin 
(6 puan) tarafından
Elimden geleni yapiyrm inan , arkds vs hic gormedigi icin sadece kuzenleryle oynadi, yabancimi hissediyrm hic anlamyrm
0 oy
(1,389 puan) tarafından
Bizimde tek ogun okulumuz 8.40ta okuku basliyor e haliyle 8ceyrekte uyandırıyoum benim oglumuda cok zorluyor bu erken kalkma işi:( bn evimi seviyorum gitmicem diyo sonra servisi falan geliyor hadi annem gec kalicaz diyorum gidiyo ama hergun bizde de ayni muhabbet sıkıyor yabi bi sure sonra:/ Allah yardımcımiz olsun
(6 puan) tarafından
Aminn gercektn guzelikle konusuyrm sabrm var ses etmicem ama her dk ben gtmicem beni goturme , erken kaldirma artk bagiriyrm cocukta korkuyr , iyiliklede kotuluklede olmuyor :)
0 oy
tarafından
Tek başına büyüyen çocuklarda hep bu sorun oluyor kimseyle iç içe vakit geçiremez nasıl başlarsa öyle devam ediyor geç kalmışsın bunun için 

Benim oğlum ana sınıfına gitti hemen alıştı 

Ve ben ona bir birey olduğunu her zaman anlattım şu pandemi zamanın da hep evin içinde kaldığı zaman kafayı yicek hale geldi yanlız kaldı diye temizliğe yoğınlaştı 

Oğlum 7 yaşın da ve telefonu var ama belli saatlerde oynar o konu da hiç taviz vermem 

Geçen sene 1. Sınıfa başladı ve okuldan soğudu öğretmen yüzünden ve ben 1 senesini heba ettim ama hiç pişman değilim 

Onun büyüdüğünü ona hissettirmen gerekiyor.

Onunla ufacık çocuk gibi davranma anlayacağı şekilde konuş ama kalbini de kırma ☺
(6 puan) tarafından
Hatalarimiz var fazlasiyla ilgilendik simarttik, orda pohpohlayan olmayncada tuhafina gdyr , ben evde kati kurallar koyarim ama hep babadan simartilir bukez , bi sure istediklerini yapma diyorum kurallarimz olsun 1gun tamam der 2.gun kiyamiyrm der boylede bzi yipratr dyorum. Ogretmenyle tekrar gorustum oda gelmesni soyledi konustu oglumla, sevdigi yiyecegi sordu yarin sinifta onu yapariz yeriz dedi , aksam hevesleniyrz sabah agliyrz :(
0 oy
tarafından

Senin sabretmen gerekiyor. Kızım 3 sene kreşe gitti anaokulna başladı gitmicem diye ağladı. Okula girmedi. Okuldan kaçmaya kalktı.

Onunla beraber okula gittiğinde söyle sen icerideyken burada bekleyeceğim seni. Seni görebileceği yerde dur ara ara camdan baksın. 
Eline bir esyani ver akşam ondan alacağını şöyle.
Evde kısıtlama yapma daha çok sorun yaşarsın. Bugüne kadar tablette oynamış.bilmiyorum ama bağımlılık olduysa oynayamadigi için de gitmek istemez.
Sürekli okulla ilgili birşey deme. 
tarafından
Arkadaşları için kurabiye falan yaptır.
(6 puan) tarafından
Aile katilim etkinlgi basladi smdi 2.siraya bzi aldi ogretmeni o hafta yapacagz birlikte arkadaslarina kurabiye ikramliklar bakalim elimden geldigince ugrasacagm tablet telefn kalkti vermicem hicbiseklde , sklsn belki o seklde alisacak gtmeye evde kati kuralim sadece istedgni almiyrm, cnku zaten bsey yapmiyr oyuncaklariyla oynar tv izlerse izler snra uyuturum, pek yaramaz bir cocuk degl sadece inatci :) benim istedigm olacak dyor bende kabul etmiyrm.
tarafından
İnadına inatla gitme.. birşey istediği zaman gün ver saat ver yap. Aksilestikce ters teper. Şuan seni dinleyen cocuk yarın dinlemez. Yapmasını istedegin  ne gibi birşey yapmiyor

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 563 göst.
24 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Lamelif (1,959 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 386 göst.
3 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde yenigelmedim (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 327 göst.
23 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ozgesmskk (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 424 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,439 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,251 soru

24,108,938 cevap

332,849 kullanıcı

...