0 oy
282 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (641 puan) tarafından
Kızlar reflüsü olan varmı belirtiniz neydi nolur yardımcı olun bana 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gündüz iyi geceleri çok kötü oluyor dum bildiğin su kusuyordum acı acı ilaç tedavisini gördüm elhamdülillah şimdi bişey yok 
(641 puan) tarafından
Ya peki göğüs çevreniz ağarı oluuomuydu
tarafından
Onu yaşamadım ama mide ağrısı aşırı idi
-Reklam-
0 oy
(13,002 puan) tarafından
Bende bişi var ama reflü mü bilmiyorum mide yanması var böyle boğazıma kadar kaynıyor yanıyor bulanıyor bazen şerbetli tatlı ve hamur işi yediğimde olur genelde 
(641 puan) tarafından
Gastiritte olemi oluyo
(13,002 puan) tarafından
Hadi ya kötü bişi mi gastrit
(13,307 puan) tarafından
Gastrit te genelde mide ağrısı yanması olur kızartma sarımsaklı vs yediğinde. Midede açık yara işte bir tedavisi yok öldürmüyor süründürüyor.
(13,002 puan) tarafından
Mide yanması oluyor hani öyle mide krampları gibi bişi olmuyor dediğin gibi kızartma hamur işi tatlı kola çikolata gibi şeyler de fazlasıyla yanıyor aman öldürmesin de razıyım ;)
(13,307 puan) tarafından
Evet aynen çikolata kahve bazen yeşillik bazen süt diyet işi bu hastalık da sürekli diyet ömür boyu olmaz acı misal
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Ekşi su geliyor mu ağzına en çok da geceleri? Sabah öksürerek kalkıyor boğazın ağrıyor hissi sürekli oluyor mu çekilmez bir ağrısı var göğsüne baskı yapar ellerim titrer ilacım yoksa o gün ile konsantre olamam öyle gözüm döner 
(641 puan) tarafından
Boğazım yanıyo miğdem acıo sanki bide göğüs çevrem ağarıo sol tarag
(13,307 puan) tarafından
Hamile misin?
(641 puan) tarafından
Hayırrrrr  deilim
(13,307 puan) tarafından
Doktora git ilaç verir iyi gelir aşırı ilerlemeden ameliyat olamazsın
(641 puan) tarafından
Ay Allah korusun ameliyat mı varmış bide
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Şiddetli mide agrıları nefes darlığı boğaz agrısı karında şişlik gaz hazımsızlık yapar. Gece yatarken nefesin daralır. Öksürük tutar. Yediğin her yemek içtiğin her ilaç mideni ağrıtır. Kısaca böyle öseltleyebilirm
0 oy
(1,327 puan) tarafından
Ben bütün mide rahatsızlıklarıni yaşadım resmen reflü gastrit 
0 oy
tarafından
Mide yanması böyle kıl yumağı tutmuş gibi hissediyorum bazen afedersin kusuyordum. Bolca yeşil elma ve soda içtim çok şükür iyileştim yaklaşık 4yildir rahatım çok şükür 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 148 göst.
30 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Esenb23 (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 270 göst.
30 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Esenb23 (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 486 göst.
17 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 247 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (769 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,887 soru

24,175,350 cevap

336,083 kullanıcı

...