0 oy
736 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (43 puan) tarafından
Asperox kullananlar nerelerde kullanıyorsunuz memnun musunuz doğum öncesi temizlik yapacağım nasıl kullanıyorsunuz siz güzellikler 

14 Cevaplar

0 oy
(30,136 puan) tarafından

Herşeye kullanıyorum desem:D cam sil olarak bile sjsjsj 

(156 puan) tarafından
leke birakmiyormu
(30,136 puan) tarafından
Hayır
-Reklam-
0 oy
(714 puan) tarafından
Her şeye kullanıyorum bende yatağımı onunla yıkıyorum süpürge makinasıyla suyunu çekiyorum kar gibi oluyor havalandırıyorum halıyıda aynı şekilde
(43 puan) tarafından
Koltuk silsem iyimi
tarafından
Yataktaki çiş kokusu nasıl geçer
(714 puan) tarafından
Koltuğun bir köşesinde dene canım arka tarafında falan bir şey olmazsa silersin ama mutlaka süpürge makinasıyla temizle uygun başlık takıp  yataktaki çiş kokusunada beyaz sirkeli ılık su yap oraya sık çişli bölgeye bir  5 dk dursun kokabilir endişelenme sonra biz bezle yaymadan tampon hareketleriyle temizle sonra karbonat serpiştir oda beklesin sonra makinayla çek
tarafından
Geçiyor mu kesin yıkamaya verdim yine geçmedi bir yilllik bile değil yatak çöpe atasim geliyor
(714 puan) tarafından
Dene bir canım yani eğer o çiş oraya işlemişse bilmiyorum tazeyken yapmak daha iyi ama bu konuda kesinlikle karbonat öneriyorlar ve ben sürekli her denemeden sonra karbonat serpiştiyorum tertemiz oluyor o içerdeki bakterileri bile alıyormuş karbonat
tarafından
Domestosla bile sildim fayda etmedi ins kokusu geçer hangi sirkeyi kullanaym
(714 puan) tarafından
Beyaz sirke sadece
tarafından
Çok sağol canım
(714 puan) tarafından
Rica ederim dene bakalım ❤️
0 oy
(45,023 puan) tarafından

Ben aldım hiç sevmedim 

Bak bunu kesinlikle dene kokusuda ayrı harika geçen bı şişe bitirdim mutfağımi yaptım komple mis gibi çıkardı herşeyi 

image

0 oy
(146 puan) tarafından
Çok iyi herşey de kullan
0 oy
tarafından

Bana asperoks demeyin ni gıdım işe yaramadı kör olasıca çamaşır suyuyla anca iş görüyo almam daha 

0 oy
(22,057 puan) tarafından
Mutfak dolaplarında kapılarda fayanslarda halıda toz alırken ayna silerken yani aklina gelecek her yerde kullanıyom ben :D 
0 oy
(3,351 puan) tarafından
Bence o kadar etkili değil
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Taşınırken almıştım leş gibi evi onunla temizledim hem de her yeri ben çok sevdim bir daha alicam uzun zamandır kullanmıyorum 
0 oy
(156 puan) tarafından
asperox değilde bimde satılan kırmızı aspirini çaydanlığa çelik tencerelere lavabo musluk yerine dokun biraz bekletin durulayın yemin ederim yeni gibi oluyor
0 oy
(5,556 puan) tarafından
Hiç beğenmedim bi numarası yok bence bimin Güldal marka yağ çözü daha güzel temizliyor 
(2,981 puan) tarafından
Aynen yaa kesinlikle
0 oy
(4,713 puan) tarafından

Bence Asperox:

image

0 oy
(14,412 puan) tarafından
Ben bitmeye yakın yenisini alıyorum ocak kirlerine birebir

Hoş Bana deterjan olsun anam bayıliirem
0 oy
(1,306 puan) tarafından
Kullandgim en etkili temizlik urunu soylendigi kadar var biri bitmeden digerini aliyom her yerdede kullaniyom herkesede cok tavsiye ediyom
0 oy
(738 puan) tarafından
Dün kayınbabam onunla ocak temizlenmiş fırına yeni alınmış sandım mis gibi yapmış 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 1,187 göst.
25 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Rüzgar gülü♥️♥️ (1,185 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 799 göst.
22 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Sirius76 (1,318 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 745 göst.
25 Aralık 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 28,378 göst.
27 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Melek annesi ❤️ (713 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,464 soru

24,111,507 cevap