0 oy
331 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (65 puan) tarafından
Kızlar arkadaşımın kocası aldatıyor. Kesin eminiz ama telfonu hic bir şekilde vermiyor kadına. Whatsabi da şifreli parmak izli . Derin uyuyacak bi ilaç var mı biliyo musunuz. Öğrenmenin başka bı yolu yok çünkü

7 Cevaplar

0 oy
(163,423 puan) tarafından
atarax kadar uyutan bisi yok
(13,306 puan) tarafından
Atarax nedir yaa :D bebek aspirin.
(163,423 puan) tarafından
daha fecisi varmi loo
(1,018 puan) tarafından
Kız o antidepresan değil mi?
(13,306 puan) tarafından
Deve uyutan falan var adını vermem arkadaş aranıp geziyor zaten atarax cidden hafif dozlu. Uyku ilaçlarının bir çoğu antidepresan
(65 puan) tarafından
Aranıp geziyor derken
(13,306 puan) tarafından
Sen sormadın mı atarax tan başka var dicem adını dicem gidip katil olacaksınız al başına belayı
(65 puan) tarafından
Yani oldurten ilac demedim bayıltan dedim :)) durduk yere iş almayalım başımıza
(1,018 puan) tarafından
Ya bosverin ilaci nolur nolmaz .. normal uykusunda yapsın  arkadaşın canım.
(65 puan) tarafından
Uyanirmis, parmak izini iki defa vuruyomuymus neymiş uyanır diyo . Çok korkuyo . bilgisayara indir iki dakka doğrulama kodunu al mesajı sil diyorim Cesaret edemem diyo
(581 puan) tarafından
Atarax 1 bardak a***l almakla ayni dengede sakinleştirici ilaç daha fazla gramı yüksek ilaçlar var.
(13,306 puan) tarafından
Aynen o yüzden isim vermiyoruz
(65 puan) tarafından
Şimdi postumu kapatırlar :)))
(1,018 puan) tarafından
Arkadasinda bi acayipmis. Uyanmasından korkuyor ama ne olduğu belli olmayan sonu belkide ölümle sonuçlanacak ilaç icirmeyi göze alıyor..  ilginç:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uyku ilacı keyfinize göre kullanılmaz ciddi yan etkileri var 
0 oy
tarafından
Burda kimsenin ilac önerecegini sanmam yan etkisi alerji kalp rahatsizligi vs olabilir bilemeyiz.Neden konusmayi tercih etmiyor arkadaşınız?
(65 puan) tarafından
Çünkü adam konuşmuyor sormuyor bile tek yaptığı bağırıp çağırip kadına küfürler edip evden kovuyor
tarafından
Mesajlari yakalasa bile adam yine aynı tepkiyi verecek inkar eder kufur eder kovar belkide yine.
(65 puan) tarafından
Bosanmam nasi bosanim üç cocukla diyo ama israrla öğrenmek de istiyo nasi yardım edeceğimi şaşırdım
0 oy
(581 puan) tarafından
Gizli kalbi varsa kalp krizi geçirebilir tansiyon çıkabilir beyin fonksiyonları zarar görebilir çok fazla yan etkisi var eczaciyim kendim yapmayın almayın doktora danışmadan ilaç önerisi olmaz! kullanmayın bunun yerine doğal kokular deneyin.
(65 puan) tarafından
Doğal koku derken
(65 puan) tarafından
Mesela nedir
(581 puan) tarafından
Lavanta ve melisa yağını lavanta fazla olacak şekilde karıştır başucunda bulundur. Oğlum bebekken 1-2 damla yapardım iyi gelirdi.
(65 puan) tarafından
Hmm soylim, teşekkür ederim
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Bunu düşünmeniz bile saçma 
(65 puan) tarafından
Kadın çok çaresiz. Konuşup ,soramiyo adam bağırıp çağırip kadına küfürler edip evden kovuyor. Ben üç cocukla nasi bosanicam diyor . Ama öğrenmek de istiyor . Nasi yardım edeceğimi şaşırdım. Ne önerirsiniz
(13,306 puan) tarafından
O adam bana o kadar küfretse kovsa ayrılıp giderim zaten aldatmayı mı bekliyor bunu mu bahane arıyormuş 3 çocuğu neden yapmış o zaman o kızanlara yazık değil mi?
(65 puan) tarafından
Adama kalsa dorduncuyu istiyomus ama aldatiyo yani. Tek başına yapamamaktan korkuyo çocuklara nasi bakarım,ne yaparım diyo
0 oy
(1,260 puan) tarafından
Yanlış bilmiyorsam bu şekilde birşeyler  kullnamk yyani farkında olmayan birine vermek cinayet yada yaralamak olarak geçiriyordu galiba.esi bunu farkederse kendisi suçlu çıkar 
(65 puan) tarafından
Valla bilmiyorum ki ne yapsak nasi yapsak
(1,260 puan) tarafından
Canım yazdığınyorumlardan gördüğüm kadarıyla zaten ogrensede arkadaşın elinden pekbisey gelmeyecek. Onları zaten delil olarak kullanamaz adam bu defa özel hayatımı karıştırdı diye üste cikabilicek yapıda anladığım kadarıyla. Bir şekilde gördüğünü belli edip konusucak
(65 puan) tarafından
Yok bosanamam diyo korkuyo 15 senelik evli
0 oy
(4,954 puan) tarafından
Yapmayın canım Allah korusun öldürebilir bile o ilaçlar insanı 
(65 puan) tarafından
Yani bende korkuyorum aslında ama bilmiyorum ki
(4,954 puan) tarafından
Suç ortağı sayilirsin valla sen bilirsin
(65 puan) tarafından
Ahaha al başına belayı . Tobe yarabbim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 91 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 309 göst.
29 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Fatma1112 (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 565 göst.

Kategoriler

1,471,004 soru

24,093,007 cevap

331,878 kullanıcı

...