0 oy
403 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (86 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Aaaaaaaaaaa

11 Cevaplar

+3 oy
(1,555 puan) tarafından
Kocanda nasıl bı zihniyet var bide kız çocuğu yani
-Reklam-
0 oy
(4,088 puan) tarafından
Böyle anlaşılmaz ki eğer yumuşaksa kapanmamıştır yazık ya baya büyümüş keşke böyle yapmasaydınız saçlarını 
(86 puan) tarafından
Nefret ettim kendisinden benim haberim yokken kestiği için
(4,088 puan) tarafından
Allah akıl versin kocana
(86 puan) tarafından
Ben başka odadayken kesmiş ama o kadar kızgınım hala
(4,088 puan) tarafından
Çok bastırmadan dokun eğer hala yumuşaksa kapanmamıştır bıngıldağı
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Sağlık ocağı nda kontrol etmişler dir mutlaka bişe olsa solerlerdi böle anlawilmaz canım kızın saçlarına yazık ya böle mi kesilie kuzum ya
0 oy
(14,189 puan) tarafından
Sağlık ocağına götür canım benim oğlum 17 aylık kapandı sayılır nokta kadar ya kaldı ya kalmadı 
0 oy
(518 puan) tarafından
24 aylık aşısı var ya orda kontrol eder ebe,biz de bu ay gittik iki yaş asisi için kapanmış, şu saçları gür olsun konusuna gelince tamamen kadına eziyet oluyor gür saç,şekil almıyor kurumuyor
0 oy
tarafından
Sinirlisin zaten pek bişey demek istemiyorum ama Allah kocana akıl fikir versin benim kızım 4,5 yaşında daha bir kere bile saçını kestirmedim bı iki kez kendim uçlarından aldım o kadar ki eşim kalkıp böyle kesicek büyük konuşmak istemiyorum ama bir gece aynısını bende ona yaparım hiç acımadan 
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Benim fikrim saçı kaziyinca öyle gür yada güçlü çıkmıyor benim oğlum var 11 aylık saçları seyrek eşim diyo kazicam ona bile karşı cikiyorum kabak yapcak kafasını 
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Sac kazıyın a gur cıkmaz. Bu bilimsel bir gercektir sadece Esit uzadıgıviçin gür cıkmış gibi görünür. Esinin yaptıgı büyük saygısızlık. Birde canım elinle bastırma dan bak bakalım yumusak mı
0 oy
(163,312 puan) tarafından
yaa kocana gicik kaptim yaa yazik kiza kazitmayla gurlesmenin alakasi yok o binhildak boyle anlama olmaz ellemen laxim yumsaksa bi dr gotur ama sertse kapanmistir kafa sekli oyledir
0 oy
tarafından
Elinle dokun canim oyle anlarsin bide gür çıksın diye bebeklerin saçını kazıyanları anlamıyorum oglumkide seyrek hic kestirmeyi dusunmedik
0 oy
(11,241 puan) tarafından
Kocana sinir oldum ya benim eşimde çok zorladı oğlumun saçı için kestirmedim çok sinir olurum gitsin kendi saçına baksın ya bükü nasıl yapmış böyle sacları seyrekmiydi

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,467,308 soru

24,042,801 cevap

329,206 kullanıcı

...