0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (1,147 puan) tarafından
Slm kızlar 2 buçuk yaşında oğlum var 6 haftalık hamileyim aşırı sinirleniyorum özellikle oğluma yaptklrna hareketlerine sinir krizi geciryorm nerdeyse çok kötüyüm varmı benim gibi olan:(

5 Cevaplar

0 oy
(16,792 puan) tarafından
Ben varım kendimi taniyamiyorim ya sabizsizlik diz boyu olmuş bı hata yapınca kızıyorum sinirleniyorum pişmanlığım fesen aşırı oluyor sonradan ama Allah yardım etsin ya geçer insaAllah
(1,147 puan) tarafından
Aynı bende oyleym yaa şuan çok uzulyorm kızıp bagrdgm için vicdan azabı cekiyorm resmn :(
(16,792 puan) tarafından
Evet bu yüzden oğlumda hircinlasio benim yüzümden sinirlenince ama bundan sonra dikkat edeceğim rabbimin izniyle
(1,147 puan) tarafından
Inşallah bende edeceğim rabbim sabır versin hepimize
-Reklam-
0 oy
(30,261 puan) tarafından

Bu bana birini hatırlattı fato :D 

Kız gebelikten olur sakin olun

(1,147 puan) tarafından
Ah ah olurda işte sabir kalmyo sabrimi tüketiyo oğlum sagolsn :)
0 oy
(173 puan) tarafından
BiraZ daha sakin olmayı deneyin yani sinirlerinizi öfkenizi dizginleyin hamilelikte hormonlar tavan yapıyor evet ama nefsiniz onun önüne geçebiliyor benim 2.gebeliğim bunda sabırlı olmayı özverili olmayı çok iyi öğrendim . Eğer kontrol edemiyorum diyorsanız doktorunuza danısın eminim sizi yönelendirecektir belki bir uzmanla görüşseniz hem sizin için hem karnınızdaki bebeğiniz için hemde 2 yasındaki evladınız için çok daha iyi olcaktır :) ama geçici bir süreç emin olun
(1,147 puan) tarafından
Kaç gundr iyi değilim gerçektn doktorumla gorusym en iyisi yoksa varya hiç olmaz böyle ikisinede uzulyorm hem karnmdakine hem oğluma teskkur edrm tavsiyeniz için ilkinde böyle degldm bunda niye bu kdr oldum anlmyorm hayrlisi baklm
(173 puan) tarafından
çok geçmiş olsun geçici süreç unutmayın :) bırakın dağılsın saçılsın kırılsım dökülsün sizi ne sinirlendiriyorsa emin olun canınızdan öte evlatlarınızdan ve sizin canınızdan daha kıymetli ve değerli değil hiç kimse ve hiç birşey :)
(1,147 puan) tarafından
Çok haklısın çok teskkur edrm çok sağolun rabbim cocuklarimizi hayrli günlere biraksn inşallah:)
(173 puan) tarafından
amin :)
0 oy
(5,440 puan) tarafından
Tam tersi normalde sinirliyimdir hamileliğimde sinirlerim alınmış gibi zaten ilk beş ay sinirlenecrk kadar enerjim olmadı kustum yattım şimdide 35. Haftam yine başladı halsizlik yine sinirlenemiyorum :)
(1,147 puan) tarafından
Iyimis valla:) bnde kusma mide bulantısı yok bunda ilkinde çok kusmustum buda tam tersi sadce sınır var allahm nasl bi sınır ama varya :)
0 oy
tarafından

Ben hamileyken öyleydim, artık delirdigimi düşünürdüm .

Eşim.bazen yemek yerdi ona sinir olurdum, konuşurdu sinir olurdum.

Çay içince şu çayı doğru düzgün icsene diye adama cıksirdim :woot:

Ben doğurdum normale döndüm

(1,147 puan) tarafından
;)) şuan bnde oyleym ilki dogdum rahatladm 2.yide hayrlisiyla dogsam bi :)

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,209 göst.
0 oy
1 cevap 103 göst.
24 Kasım 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Grc136513 (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 773 göst.
4 Nisan 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Esin27 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 160 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde Prensesin annesi 01 (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,219 soru

24,180,404 cevap

336,298 kullanıcı

...