0 oy
256 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,523 puan) tarafından
33 haftalık doğmuştu benim kızım 1950 kilo ile şimdi 6 ayı 1 hafta geçtik 7800kilomuz zaten emziriyorum diye hafta sonu doktora gidecektik gitmişken konuşayım öyle başlayayım dedim ek gıdaya. Erken doğum olduğu için. Yoksa tecrübeliyim ilk bebeğimden. Doktor geç bile kalmışsın bişe olmaz başla sen dedi kilosu çokeiyi maşallah dedi . 

Gelelim asıl meseleye siz ilk ne ile başladınız. 3gün kuralına ne zaman a kadar uydunuz. Çünkü ben İlk bebeğimde patates ile başladım ama pişman oldum kaka da zorlandı çünkü. Yoğurt ile bşilasaydım keşke dedim bundaeda yoğurt yoktu evde elma ile başladım. İlkinde 3 gün kuralına 1 ay kadar uydum sonra iki güne düşürdüm sonra hiç uymadım. Alerji olsa sütümden içince belli olur diye. Siz neler yaptınız bakalım

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Maceram yok kuzum. 1 yaşına girdik ek gıda işi bizim için başlamadan her seferinde bitiyor. Bi iki lokma o küçücük açtığı dudaklarının arasından parmağımı iterek sokabilirsem ne alaaaaa

tarafından
Pes etmedim ama etmeye çoook yaklaştığım zamanlar oldu kısmen kendi haline bıraktım inşallah şöyle işhalı olur ileride :(
tarafından
Ac birakiyorum ki belki o zaman yer diye ne versem yutmadan agzindan akitiyo memeyi gorunce cildiriyo ama o da tek basina yeterli olmaz ki artik :(
(1,523 puan) tarafından
Allah'ım çok zor bir durum o gerçekten. Allah yardımcınız olsun bayanlar
(770 puan) tarafından
Bizde yenu başladık agzina koyuyorum kapatmiyo dokulene kadar sonrada agliyo yuzunu burusturuyo istemiyo bence tarif değiştirmek gerek sevdiği seylero bulmamoz.lazim yogurdu cok sevdi benimki bazen yaptigim purelere yogurt karistirop verince yiyor
(1,523 puan) tarafından
O şekilde çok iyi oluyor ben doyurucu olsun diye bazen yulaf ezmesi de haşlar püre yapardım ilkinde
-Reklam-
0 oy
(581 puan) tarafından
4 aylıkken başladim ben doktora danışarak 3 gün aynı sebzeyi taze püre yaparak sebze suları yaparak ne verdiysem yerdi hiç seçmedi sebzeyle başlayıp meyveyle devam ettim ne yersek oda onu yiyordu yemek seçmedi 4 aydan 20 aya kadar anne sütüyle beraber ek gida verdim.
(1,523 puan) tarafından
Maşallah benimkiler de seçmez ya çok şükür
0 oy
(85 puan) tarafından
Ahh ek gıda ahhh.... Ne yedirebiliyorum ne icirebiliyorum kâbus bir dönem:(  11 aylık hala yemiyor denemeye devaaammm...
(1,523 puan) tarafından
Ah kıyamam ya inşallah yer iştah açıcı şurup falan yok mu acaba

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 126 göst.
0 oy
3 cevap 149 göst.
+1 oy
5 cevap 142 göst.

Kategoriler

1,477,605 soru

24,185,950 cevap