0 oy
478 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
iki gün önce komşu ve çocukari geldi birtanesi sadece çocuğu göndermisti oğlumun en sevdiği oyuncağı onun elinde oynuyordu . akşam oğlum istedi bulamadım iki gündür istiyor bulamıyorum aceba komşuya sorsam yanlışmi anlaşılırm .

9 Cevaplar

0 oy
(3,725 puan) tarafından
Bence evi dip köşe ara çocuk bu nereye atacağı belki olmaz
tarafından
aradım iki gündür ağlıyor bakmadığm yer kalmadı
-Reklam-
0 oy
(163,443 puan) tarafından
cocuk giderken elina bakmadinmi kiz sorsan ayip olmazda alsa kadin 2 gun gecmis vermezmiydi 
tarafından
tek gelen çocuğun annesi yok nenesi büyütüyo
olsun kiz kadin soylerdi alsaydi yani ben olsam soylerdim oyuncak getirmis senmi verdin diye
tarafından
kız bu yeni moda popitmi nedir ondan ışte . çocuk sürekli dışarda nenesi fark etmez bile ama sormacam
ahahaha ama o cok eylenceli bende oynuyom ☺
tarafından
bulamıyorum kız gitti :)
0 oy
(1,275 puan) tarafından
Şöyle sora bilirsin acaba oyuncağı biyeremi koydu Cocuga bi sorarmısın desen benim bi arkadaşım gelmişti oglu kumandayı almış yatak odama bazanın köşesine saklamış arkadaşı aradım görmüş mü bi sorarmısın dedim öyle bulduk
tarafından
heryere baktım canım bulamıyorum
0 oy
(192 puan) tarafından
Dediğiniz oyuncak 5 TL. Yazık o çocuğun elinden almayın bir tane alın oğlunuza çok kırıcı olur oyuncak ondaysa diye sormak. Pahalı bir şey olsa hakkınız düşün peşine ama her yerde satılıyor en pahalısı 10 TL 
(472 puan) tarafından
Naber iç sesim
Aynısını yazıyordum
tarafından
ama hayatım mesele para değil gidemiyoruz eşim ful çalışır gece gelir ben küçük bebeğimle gidemiyorum zaten bizede halası aldı geldi  yani alana kadar çocuk ağlayacak benim çocumada yazık bekleden anlamıyor
(83 puan) tarafından
Artılanacsk yorum ne cimri dedim içimden üşenmemiş buraya yazmış
tarafından
Hemen paraya vurmayin lütfen çocuk onunla oyalaniyodu ağlıyor ve ben bekle baban alacak lafini ona antamiyorum
tarafından
evet cimriwim benim kocam beş tl kazanana kadar götünu yırtıyor nden herşeyi aman beş tl değilmi ben alırım onun olsun deyim k bakma bu devirde demem kendileri gayet zengin madem beş tl gözlerini koymasin çocukarinin . sizene
(83 puan) tarafından
Hayrın ola diyeceğim ama sen bu düşüncemden ne kadar hayır kalır bilemem almamışlar evinde bulursun merak etme pasaklı olmasan ortaya çıkar zaten ara bul işte
tarafından
seviyesızsin .  Sana söylecek başka sözüm yok. isteğini yaz cevap dahi vermeyecem. cahil insan laf anlamaz heleki onluk hiç bir problem yoksa.
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Evet yanlış anlaşılır canım
tarafından
o zaman ağlasin yenisini alana kadar.
(4,959 puan) tarafından
Aynen canım herşeyi istedikleri zaman önlerine sermemek lazım çocukların imkanlar olsa bile
0 oy
(8,162 puan) tarafından
Küçük ve ucuz bir oyuncaksa değmez bence sormaya. Bir arkadaş yazmış ya dip köşe ara diye. Dip köşe temizlik yapınca neler neler buluyorum doğrusu sen de bir dene 
tarafından
valla baktım yok ağlıyor iki gündür gidip alamıyorum da ancak ağlasin çocuğum yapacak bisi yok
0 oy
tarafından
Ne gerek var ucuz oyuncak sa diyenler olmuş ama o götüren çocuğuda düşünmek lazım ister 1 liralık ister 100 liralık oyuncağı götürsün bence yanlış birşey benim çocuğum yapsa karşı taraf sorsun isterim belki farketmedim ve çocuğum da kalıcı olabilir bu huy onun için önlem almak isterim bilmem anlatabildim mi bence uygun bir dille sor canım 
tarafından
ışte meselenin para olmadığını anlayamayanlar var hayatım
0 oy
(13,675 puan) tarafından
Evine giderken elinde olsa farkederdin canım ama yine de bı sor bakalım 
tarafından
evet sorcam bana ver dese zaten veririm mesele para değil beş tl olabilir ama inan ben beş tl verip o oyuncağıg alamayacak kadar zor durumdawim
0 oy
tarafından
Bence sorma ya sonra bulursan ayıp olur
tarafından
bulmam canım yok zaten ve o odadan dışarı çıkmadi çocuklar nda zaten oyun odası dolu değil.

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 433 göst.
+1 oy
25 cevap 836 göst.
16 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (6,316 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 755 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hiros4434 (511 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 722 göst.
17 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu