0 oy
699 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (174 puan) tarafından
Yine bi sorun ama dertleşecek kimsem yok uzun olacak simdiden kusura bakmayın 1ay önce fln görümcemdeydik eltimle kaynım kavga etmişler bnde yukarda kızımı uyutuyodum cıktılr dış kapıdan geliyor sesleri ******** dedi eltim bide kaynatm gelecek dedi kapı örtüldü asagı bi indim yok sordum nerdeler faln kimse bilmiyor akşm oldu gelmediler kayınnm bni götürün arayın nolmuş diyodu bnde bırak anne rahat bırakın karışmn halletsinler aralarında uzarsa öle mudahale edin dedim eltimşn dedigini dedim kayınnmla görümcem neden karışmıcaz faln dedi 

Bnde onlr aile aralrında cözsn meselerini dedim bugun kaynım aramış herkeze ne sölüyon sanane bizimde evlndigimiz ilk senemizde meselelrimiz oldu eşimle bn onları kimseye sölemedim vs diye basıma kaktı cocuguna güvenme diyo bana nasıl karışmazlar onlar bnm ailem demekki sen karışılmasını istemiyon o zmn koyar gidersin anayın evine diyo bni dinle diyom konuşturtmuyo bile beni elim ayagım titrmeye bşladı neymiş bn kardesi yani kocmın yaksını bırkackmışm araba almdı diye basnn etini yiyormuşm oyski agzımı bile acmıyon hngisi aklına ytarsa bize uygunsa onu al diyom sadece millete muhtac olmayalım paramız varkn vs diyom sürekli eşimde buna hak veriyo bi problmimiz yok eşime soryom bişymi dedin nbıyom sana mutsuzmusun bnle fln dedim anlttım karsma bundn sonra kim nbrsa ypsın dedi ölede olck bnm sennle bi srunum yok mutluyum senle diyo aradan 1ay gecmiş simdi gündem oluyor hem onane bnm ailemin ici bni göndermek kocama kalmış onane demi ama sinirden ölecem resmen ya 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sırf böyle mevzuları sevmediğim için hiç grmem bu muhabbetlere.. 

Allah yardımcın olsun canım 
(174 puan) tarafından
Kız hic iyligim dokunmamış gibi daha kurbanda kurban kesmiceklerdi dedimki eşime onlar kurban kesmezlerse nasılsa bn et yemiyom yarı yarıya paylaşalım diye bana demk oynuşki iyilik yapmıcakmıssın 1000 iyilik gözde olmaz 1 hata veya kötülük dilde olur diye bir söz var ya dogruymuş
tarafından
Mrvnr senin cok kırıcı bi yapın var. Bu huyundan vazgecsen keske
tarafından
Kime göre neye göre kırıcıyım hira?
tarafından
Her postun altinda aşağılayıcı kırıcı yorumlarını görüyorum.  Bugün banada yaptığın gibi.  Azıcık daha yumusak olsan keske
tarafından
Haketmeyen kimseye kırıcı bşey yazmıyorum.
Bende böyle ni tipim, yapacak bir şey yok
-Reklam-
0 oy
(773 puan) tarafından
İşte haklıyken haksız çıkıyorsun. Ben de yaşadıgım için bu tarz şeyleri artık hiç müdahale etmiyorum. Ne halleri varsa görsünler bırak
(174 puan) tarafından
Bende karışmam artık agzımı bile acmam konuşmaya bile tenzzül etmicm kimseyle gerkde yok
0 oy
(1,865 puan) tarafından
Canım kaynın öfkeli ve bu öfkeye seni kurban etmiş resmen. Tabi  bu karışma durumunu görümcen ve kaynanan ona nasıl anlattı bunu bilemeyiz. Sende bu yaşanılandan ders çıkart bir daha karışma. İyi niyetinin kurbanı ediyorlar seni o yüzden uzak durmaya çalış eşinle olan muhabbetine bak sen.
(174 puan) tarafından
Öle yapacam canım zaten görümcem sölemiş sordum abla bn sizdeykn ne dedim size diye böle böle dedin dedi bnde sadece onu söledim zatn dedi ses kaydettim dinlediktn sonra fark ettim eşimle evliligime karışmalarınada cok sinir oldum ama neden bunuda biliyorum yaşım kücük ve arkamda dayanacak bi babam olmadıgı icin böle davranıyorlar ama yapsınlar baklım bu dünyanın bide öbür tarafı var
(1,865 puan) tarafından
Kuzum abimin eşininde babası yok. Anneside hiç arayıp sormaz. Ama kız o kadar güçlü ki. Biz de abim sinirli olduğundan evlenmesine evden gitmesine çok sevindik o yüzden hiç karışmayızda. Ama abimin siniride eşine işlemiyor çünkü yengem çok güçlü. Örnek olarak yazdım. O yüzdan güçlü olmak, parayla işle, aileyle, laşla alakası yok. Güçlü ol ne kendini ne çocuğunu eşini ezdirme. Kendini bu yönde tehkit et.
(174 puan) tarafından
Öle yapıyorum ama bazen eşimde bnm yanımda olmuyor onun icinde cok kırılıyorum bnde güclü biriyim aslında ama eşimin hatrına susmayı herseyi ypma geregi duyuyrdum ana yok artık
0 oy
(174 puan) tarafından
150kişi görnüş 3kişi Cvb vermiş dertleşmek istiyorum sadece neden yorum yapmıyorsunuz
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Patavatsız geri zekalı herif onun ne haddine kalkıp seni gönderirim filan demeler dengesiz bırak Allah aşkına yolda görsen kafanı çevir böyle insanlarda aile akraba olmaz zaten de olmaz olsun Hiç canını sıkma Sen kocanla iyi olmana bak boşver evinin huzurunda kimsenin bozmasına izin verme Kim ne Konuşursa konuşsun bir kulağından girsin bir kulağından çıksın hem onlara Üzülüp canını sıkıp değer vermiş oluyorsun hiç de takmaz dım
(174 puan) tarafından
Ölemi diyorsun canım  aslında bi düşünüyorumda haklısın
(5,935 puan) tarafından
Tabiki de canim dertsiz başına dert açıyorsun
(174 puan) tarafından
Aynn öle valla
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Canım kusura bakma ama hata senin bırak ne halleri varsa görsünler sonuçta o evde sende bi gelinsin iyilikle dahi söylesen ters teper sonrdaa ne haddineyse kaynin gelip sana bu kadar aptalca konuşur 
(174 puan) tarafından
Cok haklısın suc bende ama bu kadar fazla şey söylenmesine gerek varmıydı diyede düşünmüyo degilim
(3,141 puan) tarafından
Yok ama işte kim bilir laf ona ne şekilde gitti seni dinlememiş bile
(174 puan) tarafından
Aynn dinlemdi

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 466 göst.
17 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenianneadayi1 (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 995 göst.
20 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Zeynepysza (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 480 göst.
28 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (3,460 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 500 göst.
17 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Prensesp (10,033 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,956 soru

24,176,412 cevap

336,129 kullanıcı

...