0 oy
583 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

image

yürütecni de kaldırmaya başladı ben nasıl oyalayacgm bu kızı nasıl iş filan yapicam  :(((?

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bir kac defa bağır bidaha yapmaz canım benim köşe yurutectecten düşmeyi öğrenmiş atıyor kendini bende masustan bağırdım birkac kez şimdi yapmıyor 
tarafından
Kiziorz ama bize bakıp gülüyor kız:)))
tarafından
Benimkide ilk zamanlae gülüyordu kuzum ciddi gibi yap ama belli etme masus oldugunu o seni yumuşatmaya güldürmeye çalışıyor çok zekiler maşşallah
tarafından
Haklsn kuzum :) benim kız hırslı inatçı bide azim yapior
tarafından
off o inatlar daha şimdiden varsa Allah bize yardım etsin valla canım birde o ilaçları orda hal hemen alır onu ı bizimki geçende ilacını yerlere dökmüş uzanarak almış iyiki içmemiş
tarafından
Iyi ki canım ❤ alıcam canım kizimn ilaçları diye görünür yerde klsin istedim ama kldrmkda fayda var :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Dikkatini dağıtacak başka oyuncaklar al 
tarafından
Herşeyden çabuk sklior ama canım alsamda fazla oyalamaz yani 5 10dk :( ne alablrm sence ve ben nasıl bu şekilde iş yapicm blmiorm
tarafından
Hani böyle küçük şeyler ses çıkartan şeyler alabilirsin ama 2 3 tane aldıysan hepsini aynı anda verme bir tanesinden sıkılırsa diğerini verirsin
tarafından
Aynen canım ole yapıyorum yoksa hepsinden aynı anda sıkılior
0 oy
(1,466 puan) tarafından
En zor zamanları sanırım meraklı oldukları zaman herşeyi elleme isterler yerlerinde durmak istemezler Allah yardımcın olsun bacaklarını ısır yerime Allah bağışlasın :) 
tarafından
Olur isiirrm canım :) zor zmnlari valla evi dagitor şimdiden ilerde ev savaş alaninida geçer:))) kiziorm yapmasin diye bana bakıp gülüyor:))
(1,466 puan) tarafından
Biliyor kendini sevdirmeyi cadı :)
tarafından
Aynen canısı  :) benim.kiz fena inatçı hırs yapior
0 oy
(12,271 puan) tarafından

Canım  ilaçları kaldır bence ordan  seninki gayet güzel yetişir  ALLAH  korusun  

Valla şımarık olacak demekki :D rabbim  can sağlığı versin inşallah  

tarafından
Inşallah şımarık olmaz ozmn anlaşamazmyz   :)) özellikle ağlayarak asla istediğini yaptramaz çünkü bende babasi da ağlama sesine dayanamiorz kızarm aglamayark yaptrmayi ogretmemz gerekçek  :) yetişiyor bazılarına onlar hepsi kızıma ait ama kldrdm artık:)
0 oy
tarafından
Masallah ne guzl oynuyor iste o dagitacak sen toplayacak bi sure boyle olacak bu daha baslangc tamamn yurusn yurutectn ciksn sn o zmn gor 
tarafından
Ooyyy daha çok yolunuz var desene :)
tarafından
Aynen butn gununu uykuyla geciriyor yaza dogur artk parka falan gideriz insllah
tarafından
Sende bol bol dinlen uykunun tadını çıkart cnm. Kız geçer yaza toplanır iyice
tarafından
Aynen canm kizimla berabr yatiyorz suan
tarafından
Ben yaramadım annemgldydm çünkü:) sen uyu:) bol bol:) bizde.kizimla müzik yapıorz teyzesi
0 oy
tarafından
Uğraşma tutamassın onu orada canım yaaa amaa tipe bakkk çok ponçik 
tarafından
Sabahları üstüme çıkıyor saçımı çekiyor uyan diye:))
0 oy
tarafından

Kızım artık yürüyor duse kalkada olsa 1 yasindayiz artık havamida atayım surda çünkü çok ama çok mutluyum yürüdüğü için :D şaka bir yana yurutece koydum dün yorgun düştüm  uzanayom  dedim ayagimida yataktan sarkittim gözlerim kapalı oynuyor sanıyorum ulaaaa kıvılcımlar hissettim ayaklarimda kizim ayaklrimdan tutunarak kalkmaya çalışıyor ne oliyor lan bana demeye kalmadan kizim gülmeye başladı yataktan firladim kizim çıkmış yuvasından Allahim nasıl korktum sen nasıl çıktın ordan bir yeri acisa aglardi bu kadar profesyonellik olamaz :)))) dikkat et gözünü ondan ayırma :)

tarafından
Gözün aydın canisi :) inşallah koştuğu zamanları da görürsün:)❤ darısı bizim başımıza:) neler yapiolr aklımız ermior sasriorz şimdiki cckla fena :)❤ bende kızımla müzik yapıorz teyzesi arada :)
tarafından
Çok teşekkür ederim inşallah darisi sizlere yürümüyor zaten benim kız maşallah koşuyor bildiğin o benden daha heyecanlı yürümek te neymiş ben kosarim diyor sanki her defasında ogrencek zamanla insallah:) çok yaramaz aynı zamanda çok tatlılar bu minnoslar hep hayalim de var elinden totup totosunu sallandira sallandira yürümesi ahhh günler kış gelmeden gelse inşallah çok heyecanlı en sevdiğim şey bu her anları mutluluk veriyor annesi Rabbim olmayanlarinda kucaklarini tez zamanda doldursun çocuk sevinciyle insallah. Müzik sever kızlarımız var :)
tarafından
Amin Inşallah canım benim❤ hayllrn gerçekleşir  :) benimde kızımla kumda kumdan kaleler yapmak istiyorum hayalim :) ben şarkı soluorm masaya vuruorm beraber söyleyecgz diorm ben vuruorm söyleyerek snravurmayi bırakıp şarkıya devam ediyorm o vurmaya başlıyor geçen ole yaptık:))
tarafından
Çok güzel ya ama benim ki bana vuruyor genelde :) masa tencere kasik işlemiyor benim kiza :)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 641 göst.
7 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Demetttt (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 345 göst.
30 Ocak 2025 Moda kategorisinde Hayal _paris01 (662 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 217 göst.
2 Ekim 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Zeynokursu499 (629 puan) tarafından soruldu
0 oy
71 cevap 2,670 göst.

Kategoriler

1,465,305 soru

24,014,701 cevap

327,955 kullanıcı

...