0 oy
369 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hazirladim herseyi valizi falan alisveriste yaptim hatta ufak.ertesi gun gidecektik 20 yasinda kardesim apendist ameliyati olacakmis acil annemgilinde durumlari pek yok  devlete gideceklerdi hastanede surekli bekletmisler tahlil falan kardesimde acı içinde kivraniyormus esimde tatil parasını direkt annemgile yolladı ozelde ameliyat oldu hemen cok sukur iyi aslinda babam bankadan kredi vs cekecekmis haftasonu derken bisuru iş hic dusunmedik verdik(ablamgilin durumuda kotu veremediler para abim calisiyorda yengem verdirmez 5 kuruş) hic uzulmedim saglik herseyden onemli cunku :)

6 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Ya senin üzerine demiyorm inan seni. Adına çok sevindim eşin çok iyi yapmış

Lakin acaba yine böyle herşey hazirken eşi ailesine verseydi parayı yine böyle anlayış gosterilir miydi diye düşünüyorum :)
tarafından
Kuzum kaynanamla konusmama küsüm ama saglık ve egitim olunca eşim hem bizim aile hem hem kendi ailesine destek veriyor bende cok mutlu oluyorum
-Reklam-
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Helall olsun esine cok iyi yapmis canm 
0 oy
tarafından
Yaaa helal olsun valla herkes yapmaz cok sev kocanı sjsjsj
0 oy
(163,551 puan) tarafından
yaa cok sevaba girmis esin
0 oy
tarafından
Helal olsun vallahi örnek insanlarsiniz evlatlarınizda sizler gibi hayırlı olsun inşallah 
tarafından
İcim el vermezdi ben tatildeyken annemgil orda o halde eşimde uzüldü normalde tutumlu insanız saglik olunca hic dusunmeyiz bende esimde
tarafından
Tabiki sağlık herşeyden önemli ve kardeş çok değerli . Sizin yerinizde olsam bende bir dakika bile düşünmezdim çok çok iyi yapmışsınız
0 oy
tarafından
Çok iyi bir eşe sahipsiz değerini bil Allah razı olsun ondan

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 286 göst.
2 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Nursena324 (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 586 göst.
19 Kasım 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Melo B. (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 205 göst.