0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde (475 puan) tarafından
Bide karnındaki bebeğin sanki kalp atışları gibi hareket var ama dışardan görülür derecede geçmiştir da 32 haftalığım doğum başlamış olabilir mi

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sanmiyorum kuzum 31 den itibaren normal kasilmalar ❤️

Farkli bir dey gorursen doktora gidersin .Kanama , nisan , su gelmesi gibi.
(475 puan) tarafından
Ya 25 de doğumum başlamıştı zor durdurdular 20 gün hastanede yattim bugün biraz iş yaptım misafir vardı mecbur kaldım eşim yüzünden Progestan falan da içtim aslında ama yine doğum başlamıştır diye korkuyorum
tarafından
Kuzum o zaman bilemedim .Benim karnim sertlesiyor ama normal diye takilmiyorum.31 deyim ben de .Stres yapma su an ❤️ tedbir amacli git istersen esin de evdeyse.
-Reklam-
0 oy
(124 puan) tarafından
Gecmis olsun önceden de tehlikeniz varmis bene gidin dr a 
(475 puan) tarafından
İyice sancilanip öyle gitmek istiyorum doğuyorsa doğdun artık günlerim zehir oldu zaten teşekürler
(124 puan) tarafından
Arkadasim bunalmissij ama yapma zatem 32. Haftada dogum olsa bile normal dogamaz bebek buna hazir olmaz  kendini sakinlestir git hastaneye. Tovbe istiğfar et Allah tan hayırlısını iyisini iste. 32 hafta cok kucuk
0 oy
tarafından
Kuşum bak dikkat et doktora en ayrıntılı şekilde sor 10 aylık kizim var epilepsi tanısı konuldu 30 haftadan sonra kesilirdi sağ tarafımda olurdu Dr sordum normal normal dedi norolog jic Dr farketmedi miultrasonda dedi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 167 göst.
2 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
0 oy
1 cevap 189 göst.
7 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Naz455 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 213 göst.

Kategoriler