Selamun aleykum Buğun doğacak olan bebeğimi dün eşim elleri ile toprağa verdi pazartesi gunu bebeğimi kaybettim 3 gün bebeğimi meğerse ölü gezdirmisim artık beni zehirlemeye başlamış geçen hafta ve cumartesi günü hastaneye gittiğimde Kalp atışı herşeyi normal denildi ama değilmiş demekki doktor ihmali allah'a havale ediyorum o benim canımı yaktı rabbimde onun canıni yaksın Burda yardım postları açıldı benim için allah razı olsun duyarsiz olanda oldu duyarlı olanda hepinizden allah razı olsun rabbim evlatlarınizin acısını sizlere göstermesin çok zor Eğer burda kırdığım üzdugum birileri olduysa hakkınızı helal edin benden yana helal olsun allah'a emanetiniz
Başınız sagolsun canım benim allahım sabir versin.. Allah bir daha yaşatmasin ne desem bilmiyorum
Oyy kuzum.benim ben postunu yeni gordumgözyaşlarımı tutamadim bitanem . Allah kahretsin onları. Küçücüğüm melek olmuş inşallah rabbim şefaatçi eylesin sana. Sabırlar versin çok zor . Ellerini boskoymasin inşaallah hayırlısıyla yeniden tadarsın anneliği kuzum canım çok uzuldum
Başın sağolsun canım Rabbim sabır versin gerçekten okuyunca içim acıdı
1,486,880 soru
24,307,739 cevap
344,552 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın