0 oy
355 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar böyle süt gibu yada süt mısır gibi kokuyor başına gelen var mı doktora gitmeli miyim?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yani kötü bir koku değil süt gibi kokmasi neden rahatsız oldun ki değişik mi geldi 
tarafından
Sütten kestim canim yani artık meme emmiyor sütüde sevmez içmez hiç merak ettim niye kokuyor
tarafından
Anladım canım emzik falan emiyormu o da koku yapıyor
tarafından
Emzik su sıralar yigenimi kıskanıyor emiyor ama duzneli değil sadece o geldiğinde az da olsa kullanması koku yapar mı ki
tarafından
Evet canım emzik koku yapıyor malesef
-Reklam-
0 oy
(581 puan) tarafından
Demir ilacı ya da vitamin veriyorsan onlarda değişik bir ağız kokusu yapar. Oğlumda da vardı kendimde eczaciyim araştırdım ki demir ilacı ağızda tuhaf koku yapiyormuş. Sonra dişlerinde hafif karartı basliyor.
tarafından
Yok canım kullanmıyorum onları acaba dış temizliğine yeterince dikkat etmediğimiz için olabilir mi ama kötü bir koku değil süt mısır gibi kokuyir
(581 puan) tarafından
Olabilir sabah akşam fırçalat dişlerinde çürük var mi bakarsın oğlumunda 2 yaşında başladı firçalasa da tuhaf bir koku vardı vitaminleri kesince geçti. Fırçalayınca geçmezse doktoruna danışırsın.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
2 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 50 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,065 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
3 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.
6 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Zeynozeyno (106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,878 soru

24,036,591 cevap

328,945 kullanıcı

...