0 oy
612 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

dede ye bak ha

image

15 Cevaplar

0 oy
(468 puan) tarafından
Kökten yok olsunlar:((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Iğrenç yaaaa pislikleri de tecavüz edeceksin o zaman görecekler dünyanın ne olduğunu ıgrencler 
0 oy
tarafından

Yuhh ohaâaa pislikler 

image

0 oy
tarafından
Böylelerinin  Allah ım belasını versin insallah
0 oy
(1,404 puan) tarafından
O zaman ona buna elletelim ama kimse bilmesin aile şerefi çok önemli çok. 
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Allah belanızı versin:((
0 oy
tarafından

Bunlarin yapıldığı bir ailede şeref oldugunu düşünmekte ayrı mal.lık şerefi olan insan bunu yaparmi :ermm:

0 oy
tarafından
Kadın olmanın zorluğu malesef dogarken başlıyor 4 yaşındaki kız kuyrukmu salladıda amcası dayanamadi taciz etti.iman zayıf karekter bozuk Allah o dedenin o amcanın belasını versin İDAM İDAM İDAM başka yolu yok 
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Hangi şereften söz ediyor ..
0 oy
(163,515 puan) tarafından
yaa kudurmuslar resmen ne serefi
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Serefine tükürdügüm oglun serefli namuslu bi insandida bu b.ku nie yedi olmayan seyin ne onemi war pislik
0 oy
tarafından
Aa oğlunu savunucam diye torununa demediğini bırakmamış adi ******** pis bunak *** girsin dötüne
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Şerefine t.ukirim senin ne kadar geniş bir insan ya 
0 oy
(1,260 puan) tarafından
Dün burda arkadaşın biri birşey paylaşmıştı bende altına yorumda iki hafta var doğuma ama korkuyorum keşke babası ve ben harici kimse yaklasmasa çocuğuma amca kzuen vs demiştim. Özelden bir kaç kişi ağzına geleni saydirmis benim sapik düşüncemmis ben orda genelleme yaparak konuşmuştum zaten hep erkek tarafı yaklasmasin filan dersin dayısı yaklaskicakmi o yaparsa filan diye bir sürü linç yedim. Bizim gibi zihniyeti bozuklar yüzünden çocuklar yaban gibi buyuyormus ne nene nr dede ne akraba biliyorlarmis.  Şu haberleri okumuyorlarmi acaba hiç. Lanet olsun ya dün kendimi suçlu hissettim daha çocuğum doğmadan böyle düşünüyorum belkide haklılar ben çok abartıyorum demiştim ama. Az bile yapıyorum varsın benim çocuğum yaban büyüsün ama kimse ona dokunmasın...!!!!
0 oy
(1,022 puan) tarafından
O adami da direk içeri atmak lazm da işte önce  adalet gerek sereften bahsedene bak gram seref var mi acaba haysiyetsiz nasil çocuk yetiştirdiği ortada..

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 232 göst.
0 oy
4 cevap 302 göst.
15 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,397 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
19 Nisan 2023 Moda kategorisinde Pakize333 (7,190 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 90 göst.
28 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu