0 oy
421 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,932 puan) tarafından
Kızlar  23 nisanda doğum yaptım doğumdan sonra 2 kere adet oldum hatta her adetten 13 gün sonra lekeler oldu en son 11 temmuzda adet oldum ve henuz bisey yok hiç adet olmasaydı tamam diyecektim ama benim gibi olan varmı 

Not:Test almaya korkuyorum 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
canim ilk dort ay olmadim dorduncu ayda oldum beste olmadim altinci aydan sonra düzene girdi ama herkes bir degil tsbi 
(1,932 puan) tarafından
İnşallah benimkini oyledir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım düzensizlik olması çok normal korkma 

Ama sen yine bir test al ne olur ne olmaz 
(1,932 puan) tarafından
İşte cesaret edemiyorum  canm
0 oy
(596 puan) tarafından
Doğumdan sonra 6 ay düzensizlik olabilir deniyor belki öyledir belki de değildir korunma yönteminiz geri çekilmeye risk daha fazla test almadan net bişey öğrenemezsiniz bence
(1,932 puan) tarafından
Maalesef korunma yöntemi oyleydi test almaya cesaretim yok canm
0 oy
(3,186 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Canım ben de 23 nisanı doğum yaptım.

Doğumdan sonra 3 kez adet oldum adet günlerimin süresi kısaldı. İlk ikisi 7-8 gün sürdü ve bayağı yoğundu lohusalıkta böyle kanamamıştı. Sonraki eskisine yakındi ve 5 gün sürdü. Tekrar adet olmam için günüm var ama hani bu tarz değişikliklerin olması bence normal panik yapmana gerek yok.İçim rahat etsin dersen tabi test al yap.. ama 1 yılada kadar düzensizlik olabilir.
(1,932 puan) tarafından
Dün çıktım alacağım cesaret etmedim orda iki çizgi görürsem yanarım
(3,186 puan) tarafından
Öyle düşünme.. :)
Ama olduğunu düşünmüyorum :)
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Test yap canım emin olmak adına yoksa bugün de olmadı vs diye strese girersin hakkında hayırlısı olsun 
(1,932 puan) tarafından
Evet stresten canım gunlerdir
0 oy
(2,848 puan) tarafından
Valla canim bn her ay gunumde oluyorum bnde 7 mayista dogum yaptim simdi 1 eylulu bekliyorum esim ikinciyi istiyor bn istemiyorum daha oglan kucuk 3 bucuk aylik sen bi test al icin rahat etsin
(1,932 puan) tarafından
Kız benimde ikinci olsaydı korkmazdim hatta ikinci baya Geç oldu çok istemiştim ama benimkansız 3cocuk oldu ikiside üst üste oldu kafamı toparlalamıyorum bu çocuklar beni mahvetti test almaya korkuyorum eşime bile söylemedim normalde testleri hep o alırdı adam kalpten gidecek yetisemiyor bizim masraflarimiza
(2,848 puan) tarafından
Valla canim o zqmn korunacak ama Allah nasip ederse ole yada boke eder
0 oy
(3,443 puan) tarafından

Not :korkumun ecele faydası yoktur :D

(1,932 puan) tarafından
Aynen bekliyorum caresiz:))((
0 oy
(348 puan) tarafından

Bnce test yapmalisin canm :ermm:

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler