0 oy
311 göst.
Diğer kategorisinde (758 puan) tarafından
Bazı günler gece uykusunu reddediyor kırk kere gidip geliyoruz odasına en son kızıyorum öyle yatıyor neden acaba ya da benle aynı durumu yaşayıp atlatan var mı? 22 aylık. 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bütün ışıkları kapatıp sende onunla yat canım 
(758 puan) tarafından
Ya canım benim 9 aylıkken odasını ayırdım ve kendi kendine uyumaya alıştı. Bu 1 aydır bu hale geldi şimdi dediğin gibi yaparsam alışçak ona
tarafından
Ama artık büyüdükçe etrafının farkında oluyorlar evde ışık olduğu zaman uyumak istemez ki sizinle oturmak ister
(758 puan) tarafından
Evet canım bunun farkındayım ben yatarken yatırıyorum onu da. Böyle yapınca alıyorum kucağıma gösteriyorum bak baba uyudu bebek uyudu falan normalde ikna olup uyurdu bu akşam yarım saat uğraştım
tarafından
O zaman 2 yaş sendromuna hoşgeldiniz canım :) bir süre böyle devam eder kuzum sen kararlı ol ama
(758 puan) tarafından
Evet canım mecbur öyle olacak işte benim küçük bebeğim de var belki ondan bu kadar sorun ediyorum
-Reklam-
0 oy
(1,153 puan) tarafından
2 yaş sendromu canikom benim oğlumda 22 aylık artık kendi bayılana kadar uyutmuyorum yoksa uykular haram
(1,153 puan) tarafından
Allah sabır versin anacim zor iş umarım çok çok kısa sürer de rahata kavuşursun
(758 puan) tarafından
Amin canım inş umarım senin bebiş de doğumdan sonra huy değiştirmez
(1,153 puan) tarafından
Degistirir şimdiden başladı çünkü ama kolay yolu var dinsizin hakkından imansız gelir taktiğiyle her şeyi halledebiliriz :D
(758 puan) tarafından
Hahaha taktik güzelmiş
(1,153 puan) tarafından
Her zaman ise yarar :D
0 oy
(1,325 puan) tarafından
Benimki de 27 aylık hala uyanık bende kizmadan uyumuyordu artık saldım ne zaman uykusu gelirse o zaman uyusun şimdi kendi kendine oynuyor 
(758 puan) tarafından
Kendi haline bırakmaya korkuyorum valla
(1,325 puan) tarafından
Valla canım bende korkuyordum ama gece uyumayı bende pek sevmiyorum bana yoldaş oluyor beraber geç yatıp geç kalkıyoruz
(758 puan) tarafından
Gece uyanıyor mu ve gündüz kaç uyku yapıyo
(1,325 puan) tarafından
Hayır uyanmiyor gündüz de 1 kere uyuyor
0 oy
tarafından
Aynı durumdayız 22 aylık benimkide sürekli oyun oynuyo hadi gidelim uyucaz deyince biraz daha oynucam diyo zorlayınca aglıyo iyice yorulan kdar bekliyorum 
(758 puan) tarafından
Valla ben beklesem ne olur çok merak ediyorum
0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm benim kızımda öle oyuna doyamiyor. Yatıyoruz hemen kalkıyor konuşmaya başlıyor gidiyor bı oyuncak alıyor. Öle takılıyoruz. Sonra 1 saat. Geçiyor uyuyoruz. 
(758 puan) tarafından
Anladım canım sağol ☺️
(672 puan) tarafından
Rica ederim cnm biraz daha sabredecez artık :))
0 oy
(729 puan) tarafından
Bizim de öyleydi o aralar çok ağlıyordu istemiyordu yatmak hatta ben yatıcan bile inanılmaz ağlıyordu kaldırmaya çalışıyordu 26 aylık olduk birlaç aydır yapmıyor yatıyor direk
(758 puan) tarafından
İnşallah düzelir ya
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Benimkide 20 aylık beşikte yanımda uyuyo öle bı sıkıntı yaşamadık sütünü içer geri uyumaya devam eder
(758 puan) tarafından
Maşallah diyelim canım benim kuzum kendi odasında tek uyuyor
(45,021 puan) tarafından
Bana o yaş çok küçük geliyo su an senin kokunu yanını arar sen aynı odada olursan o huzur ona yeter benim oğlum gece kalkiyo bazen benim yatagima bakiyo ben ordaysam geri dönüp arkasını yatiyo ama ben yoksa beşikte dikilir ağlar ilk cocugumuda kızımı yani 4 yaşında oda yaptım gece uyanmalari çiş egitimi vs.bitti öle ayırdım inanılmaz rahat ettik şimdi oğlum  yanımda uyuyo onuda bı 3 yaşına kadar yatırmayı dusunuyorum zorlukları geçince öle yatağını alıp ayircam

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 140 göst.
2 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Citipiti (5,138 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 331 göst.
0 oy
7 cevap 273 göst.
18 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Leyli (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 283 göst.
21 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,436 soru

24,072,341 cevap

330,742 kullanıcı

...