0 oy
257 göst.
Diğer kategorisinde (545 puan) tarafından
Ya kızlar videolarda 0-3 aylık deniliyor ama genelde daha küçük oluyor öyle elim aşırı sıkı da değil çok gevşek de değildir videolarda büyük duruyor benimkiler küçük oluyor kaç tane ördüm söktüm öyle ya sizlerde yapiyomusunuz örgü nasıl ayarliyosunuz boyutu falan 

4 Cevaplar

0 oy
(25,181 puan) tarafından
İple alakalıdır aynı ipi kullanırsan aynı olur 
(545 puan) tarafından
Yok canım ya aynı ipi de kullanıyorum ama yine küçük oluyor yani
(74 puan) tarafından
O zaman elin sıkıdır yani sık işliyordur ya elini az daha gevşek tut yada model de kaç sayı veriyorsa onu biraz arttır
(545 puan) tarafından
Kalın tığla örüyorum aslında çok sık olmuyor ama ebat olarak hep ufak oluyor. Sayı da farklı yapmıyorum ki hani tutturamam ayni modeli diye
(74 puan) tarafından
Aynı oranda her tarafı arttırınca olur ama dikkat et keserken de aynı oranda kesmen gerekir basit modellerle başla önce mesela bı ters bı düz olsun ki arttırıp keserken rahat orantı kur
-Reklam-
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Ben yapmadım annem yaptı canım hepte büyük büyük yaptı çok küçükken giydiremezsin zaten örgü 6 9 bedenli videolardan yap bence
(545 puan) tarafından
Ya canım ama benim bebeğim 6 aylıkken yaza denk gelecek yazın da örgü nasıl giydircem ki yani 40 çıktıktan sonra toparlanıyor o zaman giyilir diye düşünüyorum ama hep küçük oluyor işte
0 oy
tarafından
Valla cnm bende kac defa denedim ama olmadi resmen soğudum yapmaktan ama kizima yapmakta istiyorum başlasam yine olmaz diye isteksiz oluyorum bende tam boyutunu malesef bulamadim:(
(545 puan) tarafından
Aynen ya çok istekliyim ama böyle olunca da soğuyorum inan bir ortasını bulamadım bende
tarafından
Şimdi bandana yapiyorum soğumamak için eğer yapabilirsem bi kac tane yapacam sonra onlara uygun patik yapmaya calisacam
0 oy
(2,558 puan) tarafından
Cnm 20 diyorsa 30 yap hep 10 gazla yap bende yap şok yap şok sonunda öyle yaptım oldu
(545 puan) tarafından
Öyle deniyim artık canım sağol

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 217 göst.
13 Mart 2025 Diğer kategorisinde curious (1,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 229 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,900 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 284 göst.
4 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Eymen Alim25 (1,422 puan) tarafından soruldu