0 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,958 puan) tarafından
Kızlar 8 aylık oğlum var çoklu besin alerjisi var. Bu çocuk doğdu doğalı bizi çok zorladı aşırı zor bebek oldu. Ben kendim alerjik insanım aslında o yüzden çocuğumda böyle oldu. Sorum şu birinci çocuğu alerjik olup ikinci çocuğu olmayan varmı yoksa çocuklarımın hepsi öylemi olcak. Böyle olcaksa ben başka çocuk yapmak istemiyorum. Hem kendi hayatımı hem çocuğun hayatını zorlaştırıcam. 

4 Cevaplar

0 oy
(1,690 puan) tarafından
Bunu kimse bilemez ki. Olmaz der olur olur der olmaz.. hayırlısıysa olsun diyelim :/ geçmiş olsun
(1,958 puan) tarafından
Sağol kuzum. Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir durum
-Reklam-
0 oy
(2,188 puan) tarafından
Ilk kızımda vardı canm ama 2.cisinde bi belirti yok ve 6 aylik olduk ilk kızimda hemen anlasilmisti bunda değişik bi durum gormedm mesela
(1,958 puan) tarafından
Ayy bunu duymak çok iyi. Peki ilk kızınızın alerjisi geçtimi kaç yaşında geçti ? Kaç sene emzirdiniz acaba.
(2,188 puan) tarafından
Evet canm zatn en geç 3 yaşına kadar sürer ben cook dikkat ettim bizkmki 1 yaşında geçmişti maalesef çok emziremedm benmki göğsümü tutmuyordu canm zatn ilk belirtimiz öyleydi sadece 8 ay verebildim o da zoraki emmiyordu
(1,958 puan) tarafından
Bende ne yesem suç ne yedirsem suç gerçekten çok bunaldım. Yaz boyunca bi dondurma yiyemedim kahvaltıda peynir yiyemedim daha neler neler. Yeterki çocuğum anne sütü alsın iyi olsun dedim ama bir yaşına kadar emzircam heralde bende. Daha sonra mamayada gerek kalmaz diye düşünyorum. İnşallah benm çocuğumunda alerjisi geçer.
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Valla canım bende ve sulalemde yok eşimin erkek kardeşinde varmış küçükken şimdi benim oğlumda var gerçekten zor bı süreç doğru düzgün bişey yiyip icemiyoruz
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Benim gözlerimde var annemin ablamın alerjik rinit var oğlum da rinit kızımda şimdilik süt yumurta alerjisi var ablamın 3 çocuğun birinde alerjik eğzama var alerjide genetik yatkınlık çok oluyor canım 
(1,958 puan) tarafından
Evetya lanet alerji tadavisi de yok. Nefret edyorum
(1,621 puan) tarafından
Oğlum 9 yaşına kadar sprey çiğneme tableti kullandı 1 yıl ara verdim bu sene yine kullanmak zorunda kalıcam kullanmasa sürekli grip gibi geciyo zaten hastalık dönemi aynı ilaçları ablamda kullanıyor bana ilaçların hiç faydası olmuyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 149 göst.
+1 oy
1 cevap 85 göst.
0 oy
2 cevap 206 göst.

Kategoriler

1,477,306 soru

24,181,569 cevap

336,344 kullanıcı

...