Hayatımda ilk defa 2012 yılında 16 yaşındayken komşularla fala baktırmistik bakan kadını tanımıyorum ama çok meshurmus fal konusunda neyse merak işte apartmandaki komşularla fala baktiralim diye kadını çağırdık kahveleri içtik. İlk alt komşuya baktı evinden cenaze çıkacak dedi. Diğer komşuya bakti kızın hasta olacak senden ona üzülüp hastalanacaksin dedi anneme baktı anahtar gösterdi ev ya da araba alacaksınız dedi bana baktı o zamanlar lise ucteyim yüzüğünü gösterip seni istemeye gelecekler gelen kişi çok Zengin ama sen bunu kabul etmeyeceksin dedi aradan zaman geçti alt komsunun kayinbabasi öldü birlikte yaşıyorlardı. Sonra arkadaşım depresyona girip cok kötü oldu anneside onun üzüntüsünden bayıldı ambulans geldi biz o dönem ev aldık ev falan alma düşüncemiz yoktu babam iş kazası geçirdi tazminat verdiler. Sonra beni istemeye geldiler akrabamizdi gelen Fransa da yaşıyordu durumları çok çok iyiydi o kadar şaşırmıştım ki hepsini nasl bildi. Fala bakılması günah biliyorum zaten ilk defa baktırdım ve kadindan bayağı tirsmistim.
1,487,289 soru
24,313,926 cevap
344,906 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın