Kendimce bilincli ogreten anlatan bir anne olmama rağmen bu sorunu asamıyorum yada kendiliğinden düzelecek bilmiyorum.. Kızlar şöyle ki oğlum doktorumuzunda deyimiyle algısı çok acık gelişimi gayet iyi olan, konuşmadı herseyi iyi bir cocuk. 2 yasında henuz. Bizim problemimiz akran sorunu, sosyal hayatımız da olduğundan cok sorun yasıyoruz ortama ne zamanki bir cocuk girse veya evimize misafir gelse veyaaa parka gitsek asla ve katiyen hiçbirşey paylaşmıyor. Paylaşmadıpı gibi başkalarının elinden almaya çalışıyor. Herseye benim benim diyor. Annecim şöyle böyle desem de yok çok sinirli. Bazıları dönemsel diyor. Hep böyle gitmesinden korkuyorum gercelten bazen asırı tepkiler veriyor,.bazen cocukşara vurmaya bile çalışıyor ki bizim aile de böyle bisey asla görmedi bu beni üzüyor. Cevremizde bir kac kisi var zaten bu yaş, onlarda da paylaşma sorunu var ama bizimki kadar değil. Ha paylaşmak istemiyorsa paylaşmasın zorlama yok ancak birinin elinde en ufak ilgisini çeken bişru görmesin kendini yırtarak onu almaya s çalışıyor. Sizinkiler de böylemi böyle olup düzelen var mı?
................
1,489,777 soru
24,348,791 cevap
346,391 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın