0 oy
515 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

https://www.instagram.com/p/CT4dFPfoT66/?utm_sourc e=ig_web_copy_link

Geçen eşim yemeğe götürdü bizi elimde üç cocuk neyse güç bela oturttu bizi ellerini yıkamak için arkasını döndü kadının biri lokantanın dışarı becerisinden sarkıp bakarmısınız bakarmısınız diye sadce eşime seslendi okadar kişinin içinde dönünce de burda saat satan magza varmı diye sordu eşim bi afalladı bana baktı bende bu yolun üstünde coook dedim kiz öylemi dedi gitti ben 1 ay başının etini yedim tanıyorsun diye ama çocuklarının üzerine yemin etti ama ben hala bu kadın gibi her fırsatta onu hatırlatıyorum görünce video bu olay geldi aklıma 

6 Cevaplar

0 oy
(1,096 puan) tarafından

:D:D:D böyle yapmak lazım ki bidaha yasamayalim aynı şeyi 

tarafından
Demiii ama hala kıza sınır oluyorum kendini göstermeye çalıştı resmen admin elinde 3ccocuk yuh dedim
-Reklam-
0 oy
(163,537 puan) tarafından
puuhaahaahaaa bu ben yaa eskisehirde carsida elinde defter kitap kizlar anlet yapicak hep esimi durduruo konusmaya calisiyolar bem cvp verdim bi saniye beyefendiye sordum dedi delirmistim ☺
tarafından
Saçını başını yolacan bende kzin uzanan kolunu tutup alsana saat diyesim geldi ama malesefff
0 oy
tarafından
:))) bende ayniyim:))) beynini yerim bide onların taklidini yaparım... :)))
tarafından
Hahaha tek değilim
0 oy
tarafından
Yok artık ya ahshs :D kadın normal bişey sormuş herhangi bir vatandaş sayarak bide bunun için adamın başınımi.yedin :)) 
tarafından
Olabilir canım o an kadın terslemeyecgini sarkıntılık etmeyeceğini düşünerek sormuştur insanlar insanlara soru sorabilir bu senin kocanda olabilir yani . Akıl var mantık var sen kocana hiç güvenmiyormusun tanıyor olsa sizin peşinizden mekana getiricek kadar karaktersiz mi senin eşin mesela ? Nasıl aralarinda bı tanismislik olabileceğine ihtimal verdin yani
tarafından
Yok o kadar değil zaten yapmazda zaten de belki eski işyerimden biridie belki filan diyor ama inan ben tanimiyorum eşime kızmıyorum zaten ki sadce kziim kendini gösterme çabasına kızdım resmen kendini gösterdi çok güldüm zaten videoyu görünce kendimi gördüm öyle yani
tarafından
Anladım canım .
tarafından
Gecendede böyle bişey benim başıma geldi . Eşimle böyle canlı müzik falan yapılan bı mekana gittim esimin arkadaşının mekanı . Ordada bir kız var biliyorum kızı yani afedersin bı tarafları ayrı oynayan bı kız . Bir kendini gösterme çabası bir hava falan üstünde bı karış etekle kalktı oynuyor falan mekanın ortasinda . Ordaki erkeklere gösteriş yapıyor . Tövbe tövbe dedik eşimle neyse biz sohbet ediyoruz bişeyler içiyoruz falan o ara paldır kuldur bı ses geldii megersem kız merdivenden düşmüş . Üzüldüm bı an Allah'tan kolu bacağı kırılmadi ama sonra geldi mekana uslu uslu oturdu :)) yani kendini gösterme çabası kötü sonuçlandı malesef
tarafından
Ohh diyesim geldi
0 oy
tarafından
Ben bunun iyi akşamlar versiyonunu izlemiştim bi de çocuk versiyonu var :D
tarafından
Evet o ccougu izlemsitim  bende
0 oy
tarafından

Açılmıyoooooooooooooo

tarafından
Aaa neden ki