0 oy
136 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (714 puan) tarafından
Kızlar bugün bebişimi kontrole götürdüm ebe bana dedi ki emziği bıraktır zaten hoş benimki emziği tutmaz hep atar ağzından zeki kızım geleceği görmüş kdjajannd neyse ebe dediki hem acıktırır hemen hem konuşmayı geciktirir birde dişleri çıkçak diş yapısını bozar dedi bilginiz olsun belki bilmeyen olur ben bilmiyordum valla 

6 Cevaplar

0 oy
(163,416 puan) tarafından

emzik tutturamayan ben :ermm: o kadar da hevesliydim emzik zincirlerine falan 1 kez bile emmedi baby boyum

(714 puan) tarafından
Kız zekiler bak biliyorlar jdnanan ondan emmiyorlar meğersem benim kızım bana anlatmaya çalışmış anne bak böyle olur al ağzımdan
-Reklam-
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Zaten ebeler doktorlar öyle diyor ama ablamin oğlu 3 yaşına kadar emizik aldı hc bsey olmadı 
(714 puan) tarafından
Valla öyle dedi ama benimki zaten tutmuyor 3 aylık arada alır emer
(2,252 puan) tarafından
Benimde 20 günlük veriyorum ala aman nolacak
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Benimkiler de 2 yaşına kadar emdiler büyük rahatlık. Konuşma konusunda bi sıkıntı yaşamadık dişte de problem yok ama ıştahsızlardi belki etkilemistir
(714 puan) tarafından
Bilmiyom kuzum bende size danışayım hemde bilgi olsun dedim
0 oy
tarafından
2 bebeğim var ikiside emiyor benim kurtaricim diyebilirim agladinda katıyorum susuyor
(714 puan) tarafından
Benimde valla ama çok sevmez ya benimki atar diliyle ellerini sokar
0 oy
(2,594 puan) tarafından
15 aylık oğlum hala emiyor emzik hiç acıkmıyor iştahsız bir bebek konuşması da güzel 13 tane dişi var hepsi de düzgün bir sorunumuz yok çok şükür
(714 puan) tarafından
Ayy kız valla bana öyle dedi ya
(2,594 puan) tarafından
doğruluk payı vardır illa ki de her bebek bir olmuyor canım hem iyi hem kötü bıraktırmayı düşünüyorum bende son azılar çıkarken biraz düşkün oldu
0 oy
tarafından
ben biliyorum lakin emzik tutmayan bebek ile tutan bebek arasinda annenin nefes almaya suresinin kalmasi arasinda cok fark var benm kizim almadi bunda denicem insallah alir cunku diger turlu cok eziyetli oluyor.. ayrica emzik var emzik var dis yapisini damak yapisina uygun emzik tercihi yapilmali
(714 puan) tarafından
Damaklı kullanıyorum wee babynin bencede hayat kurtarıcı yani yıllardır analar kullanıyor annem mesela bende emzik hiç kullanmamış ama diş yapım bozuk orantısızdır işte öyle söyleyince biraz endişelendim
tarafından
dogrusu odur tabiki lakin soyle bisi var artik koylerde bisi bilmez hallerde diliz her donem doktora disciye gidiyoruz eskiden vermisler cocuklara emzigi salmislar emzik buyuk mu kucukmu nsl sorgulamamislar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 131 göst.
6 Mart 2023 Diğer kategorisinde Funda97 (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 310 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Saliha22 (705 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
0 oy
4 cevap 159 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu