0 oy
183 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Hamile olmasam her turlu cabucak atlatirim ama bitki caylari falan kısıtlı biliyosunuz. Covid testi verdim negatif cikti şükür doktor bi antibiyotik verdi duzenlide iciyorum ama gribim cok agir gecer normaldede aşırı bi geniz kasintim var burnum akiyo oksuruk var ne yapabilirim kizlar fikriniz varmi? Nane limon iciyorum gunde 2 bardagi aşmamaya calisiyorum baska ne yapabilirim?

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
C vitamini  suda eriyen tabletler var onuda kullanabilirsin 
(3,102 puan) tarafından
Koydeyim canim ya eczaneye gitmem zor oluyor
tarafından
Anladım canım rabbim şifa versin inşallah o zaman bol bol meyve ye
(3,102 puan) tarafından
Amin canim cok sagol❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kuzum zencefil ve bal karıştır ye bire bir geliyor limonu direk içme ama çorbalarına bol bol sık eşin sana gelirken eczaneden buğseptil alsın damla 6 tl gibi bir fiyatı var kaynar suya onu damlat bir leğene yorganın içine gir su ile beraber bir kaç dakika buhar da dur ben hamileyken ilaçsız bu şekilde atlamışım doktor önerisi ile yaparken eşin yanında olmasın ama ksjdkskks salya sümük geniz deki akıntı ne varsa burnundan suya akıyoror :) 
(3,102 puan) tarafından
Canim esim uzakta koyde oldugumdan eczaneyede gidemem kolay kolay ama zencefilim var balım kalmamis sadece zencefil olurmu bide cok aci geliyor ya bi kere icmeye calistimda icemedim bi cay kasigi atmistim dahami az atmam gerekiyor
0 oy
(4,723 puan) tarafından
Udi Hindi diye bir bitki var. Hadis-i şeriflerde de geçiyor. Burada da paylaştılar faydalı oldu diye. Yağı da var ama tozu daha faydalıymış. İstersen araştırabilirsin. 
(3,102 puan) tarafından
Canim koyde oldugumdan gidipte almam zor olur ya
(4,723 puan) tarafından
Hadi ya :/ Zencefil bal limon karışımı diyecektim bende ama okudum balın da yokmuş. Olsun sadece zencefil ve limon da iyi gelir sadece biraz acı olur ama yine de yemeye çalış. C vitaminli meyvelerden bulabilirsen yiyebilirsin. Zaten limon da C vitamini barındıran bir meyve. Çok geçmiş olsun.
(3,102 puan) tarafından
Cok sagol canim tesekkur ederim❤❤
(4,723 puan) tarafından
Rica ederim Allah şifa versin. ❤️❤️
0 oy
(818 puan) tarafından
Bol bol mandalina ye kuzu ben oyle atlattim 
(3,102 puan) tarafından
Pazara cikamadim canim ya anca haftaya kesin o zamana kadarda iyilesirim
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Offf bende kac gündür gribim burnunu çekip duruyom bide burnumun için hem kasiniyo hem Yaniyo.anlamadim grip kafama vuruyo artık bide
(3,102 puan) tarafından
Cok gecmis olsun canim sonbahardan nasibimizi aldik galiba kizimda bende hastayiz kizim iyilesmesi gerekirken gun gectikce daha cogaliyor gibi ilaclarinida kullaniyorum ama iyilesemedi bir türlü

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 487 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Huzeyfem (107 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 212 göst.
+1 oy
5 cevap 129 göst.
0 oy
4 cevap 223 göst.

Kategoriler

1,486,291 soru