0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kızlar kocam alım satım yapıyor ek olarak bugun de bir araba varmış bakmaya gitti saat on civarı falandı erken geç hatırlamıyorum bu saatte geldi ben tepki verir miydiniz ben böyle şeylerde surat asmak istiyorum hatta sormasam anlatmaz ne oldu ne bitti surat assam kendisi daha çok trip atar yani ben kötü olayım tartışayım konuşası gelmiyormuş
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Nerde oldugunu bılırım gelınce anlatır konusuruz asla dısarda su ısım var su saatte gelırım demısse arayıp rahatsız etmem kasmam cok sınucta cocugum degıl sureklı kontrol edeyım

burda takılacak ıkı sey var ya guvenmıyosun ondan takıyosun

yada eve gelınce konusup anlatmaması aranızdakı bag ıle alakalı bı sorun oldgunu dusundurdu bunlar mı senı rahatsız ediyor 
tarafından
güvenle alakası yok ne gereği var 3 4 saat arabanın başında beklenmez
tarafından
bunun gıtmesı var gelmesı var nerdeymıs baktıgı araba belkı usta buldu gosterdı oyle yuzune bakıp gelinmez arabanın belkı bı arkadasıyla gorustu onla gıttı onu evıne bıraktı yanı konusmamak sızın sıkıntınız
tarafından
canım yok yok benim kocam işin ustası tek gitti herşeyden anlar işte 3 4 saat sürsün saat gecenin körü ne gereği var
tarafından
işi varmıs kı gıtmıs neyı takıyosun anlamıyorum ben suan ısterse 12 de gelsın ısının basınsaysa sıkıntı nedır
tarafından
tamam takmıcam sağol
-Reklam-
0 oy
tarafından
keyfi uyaranlara hayranım kardeşim yorum yap söyle nacizane ne oluyooor yani 
0 oy
tarafından
Haber verdiyse geç gelecegini birşey demem. Ama vermiyip bu saatte geliyorsa hayırdır yolda başına birşey mi geldi derim. O anlar anlatmaya başlar.ama haber vermemesi sayılı olmustur.
tarafından
yani kibarca surat asmadan sebep mi sorarsınız
tarafından
Evet ters cevap verirse evde insan bekliyor haber verirsin derim çıkarım yanindan
0 oy
(4,862 puan) tarafından
Eline iğne iplik tutuştur ağzını dikte susman kolay olsun de erkek dediğin triplenirmi ya mahallenin kaşarı gibi hiç sevmediğim bi hareket 
tarafından
bence mantıklı öyle daha rahat
0 oy
(2,672 puan) tarafından
Arayıp haber veriyosa bana sorun yok ama haber vermeden geç geliyosa o suratı çekcek yapcakbişey yok 
tarafından
evden gitti zaten bir araba var diye
(2,672 puan) tarafından
O zaman sorun yok canım benim düşüncem de çünkü yeri geliyo benim eşim hafta sonu bile iş için müşterisiyle buluşuyo yazılımcı ondan pek sorun etmiyorum ben
tarafından
bilmiyorum valla belki ben sorun yapıyorum dur
(2,672 puan) tarafından
Belkide ben rahatım bu konularda o da olabilir :)
0 oy
(13,672 puan) tarafından
Eşiniz sizin rızkınız için ek iş yapıyor sizde surat mı asmak istiyorsunuz?
tarafından
ek iş yapmıyor öyle uğraşıyor 3 4 saat bir arabanın başında beklenmez

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 56 göst.
+1 oy
12 cevap 604 göst.
+2 oy
4 cevap 232 göst.
15 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Fattma (75 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,177 soru