Maşallah allah analı babalı büyütsün şansı bahtı açık olsun inşallah çok sevindim sizin adınıza allah nazarlardan saklasın çok güzel bir paylaşım olmuş
Çok sevindim ya Rabbim bebişlerini onlara bağışlasın nasıl sevinmislerdir simdi çok guzel bir duygu gercekten onlar adina sevindim Sabrın sonu selamettir diye boşuna dememişler Rabbim bebeklerini kem gözlerden nazarlardan korusun canım
Aynı şeyleri yaşadım cnm. Bende 8 senelik evliyim. Çocuğum olmuyordu en sonunda tüp bebekle hamile kaldım. 16. Haftada suyu bitti kaybettim Bebeğimi. 5 ay sonra hiç tedavi bile düşünmez ken hamile kaldım. Onu da 14. Haftada kaybettim. Artık stresten deliye dönmüştüm. Doktor arayışına girdim buldum. Gittim görüştüm tedaviye baslayacaktik biraz zayifla dedi zaman verdi bize ben 40 gün içinde hamile kaldığımi öğrendim.
Rabbim yavrunu zu size bagislasin anasına babasına hayırlı evlat olsun inşallah.
Benim de son 15 günüm kaldı dogumuma. Bana da dua edin nolur sağ salim alayım kızımı kucağıma
Yaaa ne güzel Allah analı babalı büyütsün Rabbim istediği sürece her şey olur her zaman tevekkül etmek lazım.
Maşaallah Allah Anali Babalı büyütmeyi nasıp etsin.Kademleri bereketli, bahtı, şansı güzel olsun inşallah.çok güzel duygu bende yıllar sora mucize yasadim Allah'ım sağ salim kucagimiza almayı nasip etsin.cok sevindim ablanizin adına
1,486,590 soru
24,303,109 cevap
344,169 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın