+1 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde (425 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 4 aylık sadece mma yiyo onuda  ıstemıo artık doktorum ek gida ya başla dedi kavanoz mma yediriyorum şu an tadım yapmadım çünkü açlıktan aglio mecbur bsladm ne verebilirim başka 

8 Cevaplar

+1 oy
(25,193 puan) tarafından
4 aylık bebeğe kavanoz mama verilmez canım meyve vermek istiyorsan meyveyi ezip ver. Açlıktan ağlıyorsa mamasının miktarını çoğalt. 4 aylık bebek bir tabak çorba içip doyacak hali yok 1 çay kaşıgı tadacak yani ek gıdaya geçmen bebek doyacak demek değil. 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Valla cnm su ile petibor yada cici bebe koy karıştur biberon ile ver. Hem tok tutar. Hem kilo yapar 

(425 puan) tarafından
Çorba  için erken dimi
tarafından
Azar azar ver bakim. Mercimek tel şehriye falan. Gazi olmaz sanırsam 4. Aydan sonra. Sen yarın yap bakim bi. Et suyu da verebilirsin bak. Kurbandan kalma etin varsa hasla.  Ilikli. Suyu bire bir. Hasta da olmaz kuzuya
(425 puan) tarafından
Son Bi soru dha, :) gece tok tutması için ne verebilirim biberon tutmuo gece aç kalıo bari gece yiyip istemesn bidaha 1
tarafından
İnek sütünü sulandır. İçine pirinç unu koy azicik.  Azıcık da irmik. Karıştur muhallebi kıvamı olsin. Onu ver. Midesini tok tutar. Yada petibor yada cici bebeyi koyu yap . Kasık ile ver.
(6,049 puan) tarafından
Kızım 5 yaşında bende her sabah ona açık çayın içinde ekmek içi peynir yumurta sarısı pekmez ve minicik tereyağı koyup karıştırıp verdim maşallah çok güzel de yerdi. Şimdi oğlum 4 aylık ona da ek gıdaya o şekilde baslicam kahvaltilarina yakında. Hiç bir zararı yok linç edecek bişey hiç yok
0 oy
tarafından
Meyveli muhallebililer yapabilirsin biberonla icebilecek şekilde. 
(425 puan) tarafından
Biberon tutmuyo
tarafından
O zaman kaşıkla yedirecek şekilde yap. Mesela 1 mama kaşığı pirinç ununa 2 mama kaşığı devam sütü mama yani 1 tane de meyveyi blendera çek pişir bunu suyunu kendin ayarla. Sonra bunu ince süzgećten geçir kasede kaşıkla yedir.
tarafından
İstersen pisirdikten sonra blendra cek
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Muhallebiler yapabilirsin irmikle meyveyle vs gibi netten tarifler var canım bak onlara 
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Muhallebi yapabilirsin kaşık mamalar var yulaflı tahıllı falan onlardan kullan ama 4ay çok küçük ya sen yine formül sütü dene içtiği kadar içsin artık öyle idare et canım düzelir belki iştahı
(425 puan) tarafından
Bir aydır neler çekiyorum yemio biberon tutmuo memeyi tutmuyodu şimdide biberon tuttmuyo ctlio ağlamak tan inat ediyo istahi yerinde sebze püresi verdim nasıl yiyo
0 oy
tarafından
Kızıma 4 buçuk aylıkken muhallebi yedirmeye başladım. Kaşıkla. Keçi sütü pirinç unu yulaf unu arpa unu keçiboynuzu unu vs. Pekmez. Muz şeftali. Olanlardan karışık muhallebi yapıp yediriyorum. 
(425 puan) tarafından
Her Aciktiginda vereyim mi
tarafından
Ver tabi
(425 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(581 puan) tarafından
Sebzeden başla kabak havuç veya brokoliyi haşlayıp püre haline getir 3 gün aynı sebzeyi günlük yaparak kaşıkla ver meyve verirsen tatlıya alışır sebzeyi zor alabilir haşlarken içine 1 kasikta bebek yulafi yada bebek ırmigi atabilirsin tok tutar.
(425 puan) tarafından
Tamam canım teşekkürler
0 oy
tarafından
Çorba  ekmek lapası yoğurt cici bebe kavanoz mama meyve suyu meyve danone meyveli yoğurt pirinç pilavı bn bunları veriyorum şuan 
(425 puan) tarafından
Kc aylık cnm
tarafından
170gunlik canm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 166 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (408 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 317 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (408 puan) tarafından soruldu
0 oy