0 oy
150 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,011 puan) tarafından
15 gün sonra işe başlıcam annem bakacak, ama kızım benden başka hiç kimseden mama içmiyor kimsede uyumuyo çok tedirginim. Annem 10 gün önceden gelecek ona alıştırmaya çalışıcam. İnşallah çabuk alışır. Belli bi düzeni oturttum belli saatlerde uyur uyanır, bozulsun huzursuz olsun istemiyorum :( sizler nasıl alıştırdınız hemen alıştılarmı

4 Cevaplar

0 oy
(3,000 puan) tarafından
6 aylıkken başladım ben işe.. 1 ay kayınvalidem baktı 5 ay annem baktı sonra bakıcı tuttum 9 ayda o baktı küçükken verdim diye mi nedir bilmiyorum bize çok düşkün değil yer içer uyur 
(2,011 puan) tarafından
Benim kızımda 6,5 aylık olcak ama çok düşkün bize, benden ve babasından başka kimsede durmuyo bu beni çok korkutuyo, beni arar huzursuz olur uyuyamaz diye korkuyorum valla inşallah hemem alışır anneme
-Reklam-
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Benim kızımda bana çok bağlı asla emmeden uyumaz kimsenin elinden yemez içmez 8 aylık bıraktım kayınvalidem bakıyor ilk günler beni bekledi yemedi içmedi ama ilk haftadan sonra alıştı ama sağdığım sütü içmiyor beş altı saat ben gelene kadar ek gıdayla idare ediyor kayınvalidem sallayarak uyutuyor uykusu gelince hemen yatırıyor kaçarsa uyumayacağını biliyor alıştı yani bi sıkıntı yok yine bendeyken emerek uyuyor 
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Senin yine annen bakacakmis zamnla alışır bol bol oynasın.. ben daha bakici bile bulamadm ailelerden de uzagiz napacagimi hiç bilmiyorum.
0 oy
(3,561 puan) tarafından
:(bakıcı bulsam alıştıracağım da...

3 güne kalmaz alışır. Üzülmeyin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 271 göst.
29 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde 2 pasaannesi (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 769 göst.
28 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,713 puan) tarafından soruldu
0 oy