0 oy
152 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,373 puan) tarafından
Ya kizlar kızim anokuluna gidiyor 5 yas sürekli hastalik getiriyor simdi sorum su özel okul bir de dediler kücük yas grubu maske takmalarini önermyrm e tamam bi acidan dogru ama mesafe saglanamyor onu da gectm ögretmeni bile maske takmiyor böyle bir dönemde bu normal mi ya ben nasil dikkat edebilcgm

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizi maskesiz okul bahçesine dahi almıyorlar küçük ler hastalığı taşıyıcı da oluyor daha çok dikkat etmek lazım aksine
(1,373 puan) tarafından
Aynen konusacgm ben anlam vermeyrm nasil bu sekilde davranabiliyrlar
tarafından
Veliler hep aynı fikirseyseniz direkt yönetimle konuşun eğer onlar zor koşarsa ancak takarlar maske öğretmenle pek çözebilirsiniz gibi gelmedi bana
-Reklam-
0 oy
tarafından
yok normal degil bizde ogretmenler asili ztn cocuklarda maskeli, tabi indiriyorlar bazen yemek yerken takmiyorlar falan ztn bebekler takmamali cocuklar degil.. ama hastalik durumunu soyle soyleyeyim bir donem boyunca o hastalik hep gelecek cunku oksuren tiksirandan geciyor ikinci donem normale donuyorlar geneli oyle soyluyor ama maske konusunda sikayet edebilirsin ozellikle ogretmenlerin oyle bir luksu yoj
0 oy
(3,141 puan) tarafından
Normalde de anaokulu ve krese giden çocuklar çok sık hasta oluyor,valla orada çocukları korumak çok zor oluyor,benim de kızlarım var okula giden,kayıt işleri felan olduğunda gittik bir öğretmende bile maske yoktu,keza bugün sağlık ocağına gittim doktorlar bile maske takmıyor
0 oy
(95 puan) tarafından
Okullarda maske mecburi... 
0 oy
tarafından
Valla canim maske de fayda etmiyor kixim 1. Sinfa başladı şuan siniflarinda 3 vaka var kizimda da belirtiler vardi negatif cikti ama ev karantinasinda şuan gitmiyor

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 148 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Dilankaya (1,081 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,085 göst.
9 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Tekcocuk (1,831 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
17 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,516 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,754 soru

24,115,485 cevap

333,213 kullanıcı

...