+1 oy
159 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Benim 14 aylık bebeğim  ben bir taraftan  sütten kesicem bir tarafı vermiom kaç gündür ama bugün süt birikmiş ağrtyo ben ne yapsam  ağrısı için bilenler?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Az az sağ 

Lahana koymskta fayda ediyor
tarafından
Tşk ederim
(184 puan) tarafından
Kuzum sagmak  demişsin ama o sütü kesmez ki aksine daha artar sonucta süt sağarak uyaran gönderiyor ve vücut o göğüs için süt üretmeye devam ediyor
tarafından
Ben ne yapmalıyım  peki
-Reklam-
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Asla sağma. Üzerine taze nane yaprakları koy günde iki defa o nane yapraklarını değiştir. Hem ağrısını alıyor hem kesiyor. Sagarsan sütün çekilmez. Denendi defalarca herkes memnun. 
tarafından
Ya çok teşekkür ediyorum,  gönül ister ki  emzireyiim  ama çpxıgum6 bişey yemiyor  süte güveniyor  bari keseyim dedim bir anda değilde tem göğüsle baslim o kesilir diğerine başlarım  dediö umarım doğru yapıyorumdur ama vicdanen  rahatsızım  tabiki
(6,048 puan) tarafından
İkisini birden kes canım. Zor olur ugrasirsin öyle. Hatta naneyi görünce siyah siyah göğsünde kendisi emmek istemeyecek . Benimki görünce tiksinmisti. Bu arada bunu yaparken eski iç çamaşırı kullan. Nane simsiyah yapıyor
tarafından
Taze nane mi yoksa baharat  nane mi?

Ya benimki diğerinide kessem açlıktan ölür
(6,048 puan) tarafından
Taze nane. Birşey olmaz canım ikisini birden kes kurtul. Mecbur yemek yiyecek sürekli aç kalmaz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 118 göst.
0 oy
4 cevap 115 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde Umutlu1 (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 88 göst.
28 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elisa bebek (934 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
16 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Leyla042 (1,279 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,071 soru

24,067,438 cevap

330,451 kullanıcı

...