0 oy
248 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar evde ekmek yok.sivi yağım çok az 3 yemek kaşığı falan.salca da yok.kıymam var buzlukta.onunla yağsız yapabileceğim bir hamurla biseyler yapıp fırında pişirmeyi düşünüyorum ne yapabilirim sıvı yağ olmadan.

Bu arada yumurta ya da yoğurt ya yok 

5 Cevaplar

0 oy
(8,294 puan) tarafından
Pide yapabilirsin çok güzel oluyor 
tarafından
Sıvı yağ olmadan oluyor mu bir de o zaman üstüne ne süreyim yumurta ve yoğurdum yok ne surebilirim .bir tarif var mı
(8,294 puan) tarafından
Kıyma için biraz tereyağ kullan kavurmaya . Pide dediğim kır pidesi değil Karadeniz pidesi canım bunun içinde üzerine bir şey sürmene gerek yok
tarafından
Öyle mi teşekkür ederim bakayım bir nasıl oluyor Karadeniz pidesi.tesekkur ederim :)
-Reklam-
0 oy
(69 puan) tarafından
Malesef bilmiyorum bende burada beklim
tarafından
Valla internette bile bişey bulamadım ya buraya sorayım dedim ben de.
0 oy
tarafından
Kiymali pide yapvcanim annem ekmek hamuruna yag koymazdi hic tuz un suyla yogururdu
tarafından
Benim de aklıma geldi ya ekmek hamuru yapsam ama peki üstüne ne surebilirim yumurta ve yoğurdum yok
tarafından
Bilemedim kuzu yaaa
tarafından
Yani onlar olmadan kizarmaz ve de sert olur diye düşündüm ya ne yapayım desem bişey yok öyle kaldım karnım acıktı da
tarafından
Simit yapsan pekmez sür derdim
tarafından
Pekmez de yok :D sinrilerim bozuldu.simdik baktım da bulamaç diye bişey varmış eski usul un ve suyu karıştırıp suruluyormus onu yapacam.tesekkur ederim :))
0 oy
(1,690 puan) tarafından
Mayan var mı ılık su süt ve unla pide hamuru yap kabart kıymayı da soğanla üstüne ser fırınla
tarafından
Mayam çok az var toz maya da peki üstüne ne surebilirim yumurta veya yoğurdum yok
(1,690 puan) tarafından
Bi şey sürmiceksin açık pide yap. Kenarlarına da azıcık pekmezi sulandır hafif sürüver kızartır
(1,690 puan) tarafından
Pekmez yoksa da artık bi şey sürmezsin olduğu kadar canısı
tarafından
Pekmez yok ta simdik baktım bulamaç diyorlar eski usul imiş.un ve suyu karıştırıp suruluyormus onu yapacam bakalım :))
0 oy
tarafından
Zerdeçalın varsa cok azını sulandır hafiften  sür yapacağın şeyin üzerine renk verir zaten tadı yok
tarafından
Evet zerdecalim var teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 123 göst.
+1 oy
4 cevap 142 göst.
0 oy
14 cevap 479 göst.
30 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 209 göst.
14 Ocak 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatya__ (742 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,726 soru

24,115,116 cevap

333,190 kullanıcı

...