0 oy
293 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
3 ay önce siprail taktırdım taktirdiktan 2 ay boyunca ayda 2 defa adet oldum 12 gün boyunca bu ay 3. Ay ve bu ay hiç adet olmadım 2 tane bebeğim var biri 20 biri 8 aylık hamilemiyim diye pskolojim bozuluyor ve test yapamaya korkuyorum benim gibi olan var mı adetim düzene mi giriyor yoksa hamilemiyim ki sprailden dolayıda âdetlerim düzensiz oldu cikarsamda hamile kalmaktan korkuyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(3,148 puan) tarafından
Adet düzensizliği oluyor diyorlar ama bilmiyorum canım 
tarafından
Inşallah düzensizlikten olmustur
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sprial kaymis olabilirmi bazen kaysada agri sanci yapmaz.yani sprialle hamile kalmak zor gibime geliyoe
tarafından
Inşallah kaymamistir ama hiç bir ağrı falan hissetmiyorum hamile oldum zaman belirti yaşamıyorum
tarafından
Kuzu ya adet duzensizligi olabilir sen her ihtimale karsi test yap kayma olmussa hissetmesende rahmini parcalar demisti ebe bana
tarafından
Ayy ciddi misin Allah korusun yaşım da genç daha 19 yaşındayım inşallah kaymamistir o dedin  olmamistir
tarafından
Canim cidden onlem al hemen ya git kontrol ettir yada test falan yap biseyler yap yani
tarafından
Önce bi test yapim çok teşekkür ederim hamile kalmaktan korkuyorum 2 çocuğum var ve eşim eskici onlara çok zor bakıyorum ve durumumuz da yok o daha kötüsü

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 125 göst.
20 Kasım 2023 Diğer kategorisinde kubra38 (136 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 83 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 147 göst.
27 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,457 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 318 göst.
30 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,245 soru

24,122,251 cevap

333,541 kullanıcı

...