0 oy
666 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (15 puan) tarafından

Kizlar eşim bi şirkete bağlı koltuk araba yıkama ısı yapıyordu artık kendisi yapmak istiyor bende destekçisiyim ters düştüğümüz konu şu kartvizit bastiricaz ama eşim kağıt magnet istemiyor yani dikkat çekmez çöpe atarlar falan diyor gazoz açacağı 'nın üstüne bastıralım diyor hem ise yarar bisey kadınlar atmaz diyor banada çok saçma geldi siz olsanız ilginizi cekermiydi gazoz açacaklı koltuk yıkama şirketi :D

37 Cevaplar

0 oy
tarafından
İşime yaramayan magnetleri ben de atıyorum ama açacaksa atmam durur. Olay ilgi çekmesi değil. Atmayıp göz önünde durması, zamanla göre göre ihtiyaç olduğunda haa şu vardı orayı arayalım Bi der insan. Yine de az miktarda da olsa kartvizit de bastırın lazım olur illa ki 
-Reklam-
0 oy
(6,048 puan) tarafından
İyi de diyelim ki arabam kirlendi ben de disaridayim. Evde dolabın üzerinde numara olan magneti napayım şimdi? Benim işime ancak evdeyken gazoz açmak için yarar. Belki arabaların içine koyulan kokulara reklam yazabilirsiniz. Bu arada arabami yıkıyor koltuk mu onu tam anlamadım araba üzerinden örnek verdim
(15 puan) tarafından
İkisini de yıkıyor canım teşekkür ederim oda çok mantıklı onuda soylıyım eşine
0 oy
(3,280 puan) tarafından

Atmm kullanırım kız ben  onu:D

0 oy
(1,421 puan) tarafından
Magnet ben de çöpe atarım attım da yani ama gazoz açacağını işime yarar diye kaldırırım mantıklı bence
0 oy
(1,691 puan) tarafından
esin hakli asiri mantikli fhfjf
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Evet vallaha çakmak falan atmıyorum ben. Geçen yemek siparişi verecektik numara bulamadık sonradan aklıma geldik adamlar Bi siparişte çakmak göndermişler oradan aldık aradık numarayı 100 TL hesap ödedik düşün yani
0 oy
(469 puan) tarafından
Açacak magnetli olsun yani hem açsın hem dolaba yapissin ikinizinde gönlü olur :)
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Esin cok hakli bence butçeniz carsa oyle yapin 
0 oy
tarafından
Bence magnet atılır ama gazoz açacağı atılmaz ben magnet yapıştırmak dolaba ama açacak vururum ☺️
0 oy
(339 puan) tarafından
Çakmakların üzerinde de çok reklam gördüm herkesin elinde olur bi düşünün derim 
0 oy
tarafından
Kuzum ben evde asla magnezyum tutmam sadece özel olanlar kalır sucuymus firinmis,tutmam asla,ama açacak olsa kesinlikle durur daha mantıklı bence de 
0 oy
tarafından
.gazoz acacgi şeklinde bı tik daha küçük dolap süsleri var ona yaptırın .hem dolap süsü hem gazoz acacgi hem kartvizit çok mantıklı 
0 oy
tarafından
Dolap magnet tarzında olsun fakat kullanışlı bir şey üzerinde olmalı diğer türlü dediği gibi atılıyor 
0 oy
tarafından
Kesinlikle çok mantıklı hem gazoz açacağı hem magnet şeklinde olan bi hava alanı reklamı var evde bulunduğum şehirde havaalanı yok ömrümde uçağa da binmedim ama o şey hâlâ duruyo çünkü lazım oluyo
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Benim tüpçü akrabam var.. Gazoz açacaklı dolap magneti getirmişti, Mogaz diye :) Ben iki tane birden aldım, dolaba yapıştırdım.. İçeceği dolaptan, açacağı kapağından alıyorum.. Açıp geri yapıştırıyorum.. Çekmecede de var bi tane ama onu aramaya bile üşeniyorum artık.. Özet olarak bence mantıklı yani :)
0 oy
(1,882 puan) tarafından
Bence mantıklı hem kullanılırda bende yolda bana verdiklerinde atıyorum gazoz açacağı atılmaz kullanilir
0 oy
(163,444 puan) tarafından
aynen kartlar magnetler çöp oluyo acacak iyi olur hatta anahtarlik da olabilir

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 345 göst.
12 Ağustos 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 351 göst.
28 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Arzey (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,395 göst.
2 Eylül 2019 Diğer kategorisinde 2 paşa annesi (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 494 göst.
4 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Anneadayi54 (969 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,705 soru

24,114,534 cevap

333,175 kullanıcı

...