0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde (425 puan) tarafından
Kizlar bebegim 5. Ayina gircek  5. Ayda tadim yaptirsam 6. Ayda yumurta labne li kahvalti falan verebiliomuyum

5 Cevaplar

0 oy
(1,620 puan) tarafından
Ben 6. Ayda başladım patates kabak havuç elma armut şeftali bize süt ürünü ve yumurta yasak ama 7. Ayda veriliyor sanırım 
-Reklam-
0 oy
(8,150 puan) tarafından
Doktorun başla dediyse tadım yaptır
(425 puan) tarafından
5. Ayda yaptircam zaten 6. Ayda kahvalti verilirmi diyorum
(8,150 puan) tarafından
Tadım yaptırdıktan sonra zaten az az hepsini karıştırıp veriyorsun. Kahvaltı da olmuş oluyor yani.
0 oy
tarafından
Cnm benimde kızım bugün 5 aylik oldu ama bu ayda bekliyecm hiç bir şey vermem
(425 puan) tarafından
Tamam canim verme
tarafından
Sadece emziriyorum doktoru dedi ki 6. Ayda başla ama sen bilirsin yine de
(425 puan) tarafından
Tamam canim sen oyle yap
0 oy
tarafından
anne sutu aliyorsa 6 bitince baslayin doktorlar onermiyor bazilari haric tabi.. bir de tadim 2 ay suruyo 6 ayda oyle buyuk buyuk kahvalti yapmaz bir kasik belki bisi yer.. 
(425 puan) tarafından
Mama alio  sadece o yuzden    tamam canim saol
0 oy
tarafından
Sebze püresi kaşık maması yoğurt vs verebilirsin canım benim oğlum da dirt aylık dün elma püresi denedim baya sevdi şapur supur bir yedi ama sanırsın seneler olmuş yemek yemeyeli "))
(425 puan) tarafından
Bende verdim canim elma puresi aglio istiyo  denedim bi kasik sevcekmi diye merak ettim yirtti ortaligi:)
tarafından
")) minos ya ")) ilk bir şey tadarken ki o sürat ifadelerine bayılıyorum şaşırıyor tiksiniyor bi irkiliyor falan sonra da beğenince vir vir diye ağlıyor "D hahahaha
(425 puan) tarafından
Şoklanıyolar Bi anda ne yedim ben diye:)

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 215 göst.
12 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde sweetlady (889 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 148 göst.
0 oy
5 cevap 270 göst.
2 Eylül 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
31 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,779 soru

23,822,066 cevap

318,335 kullanıcı

...