Yeni evlendigimiz zaman Bi ara surekli değisik tarifler deniyorum . Bi kere de cerkez tavugu denemistim.Esim çok acikmis .Diyorum ki "coooook guzel bi sey geliyo hazir misin ? Parmaklarini yiyceksin "sjjsjsjsjs ☺️ Yersiz bi özguvenle ajhahahahaha Acikmis ama bekliyo beni sabirsizlikla . Yaptim yemegi tovbe yarabbim bu nee zjsjjsajsjsjs Osuruk gibi koktu ortalik osssuurukkk sjshshshs Böyle bi koku yok Adam da aç kalmisti koyduk yine kahvaltilik zjsjsjjs Bütün ekmekle gömduyduk. Yine beceriksiz oldugum bi gundu iste hshshshshs Sizin de varsa benzer anilariniz alayim kuzular ? ☺️❤️
Bizim bu ozguven patlamalarimiz nolacak yaaa jsjshshbs
Böyle bişi değil de ilk zamanlar kahvaltıya tost yaptım adamı sofraya çağırdım geç geldi sonra başladı başka şeyleri yiyo ben de o aralar çok alınganım tostu soğutuyor yemiyor diye kaldırdım çöpe koydum bağırdım ağladım sonra ağlarken ne kadar saçma olduğunu farkettim kafamı kaldırıp baktım adam şokta üzgün üzgün susturmaya çalışıyo beni. Şey dedim onları çöpten alıp ısıtıp yesek nolur mutfak çöpüydü poşeti de yeni takmışım allahtan ki tertemiz çıkarttık yedik bazen çok s a lak hissediyorum kendimi
Şimdi aklıma gelmedi ama vardır mutlaka ben de sonradan öğrenenlerdenim yemek yapmayı eşim ilk evlendiğimiz zamanlarda hep makarna isterdi yemek yapmayı bilmediğim için ) makarna yap ben makarma seviyorum derdi.
1,487,714 soru
24,319,696 cevap
345,261 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın