0 oy
678 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
İyi akşamlar bu siteyi kullanmstmm m.ama bı ara braktm şimdi tkrr dertlesmk istyorum eşinizle tartisnca birbrnizi engelliyormusunuz biz engelliyoruz ama o geldimi hic bsy yokmus gbi olmamış gibi davnryor ben surat asıyorum ama o  Hiç takmıyor kavgamizi  sonra herşey birikiyor sabrım taşıyor bu sfer çok kotu kalp kiriyorum  ama değişmiyor huyu bende o an çözmek istiyorum

28 Cevaplar

0 oy
(694 puan) tarafından
Valla ergenlik vs baska bişey heryerden engeliyorum profilin hepsini siliyorum instfaramdan soyadimi kızlık soyadı Yapip tüm resimleri kaldırıyorum eve gelince konuşmaya başlayınca sohpet ettikçe hepsini tekrar düzeltiyorum sonu sonu düzeltiyorsun niye siliyorsun diyoda rahatlıyorum valla yoksa evi terk edim vs arayıp kavga edim yok bende kendimi bu şekilde rahatlatıyorum napim:))))
-Reklam-
0 oy
(12,993 puan) tarafından
Hayır tabi ki hele Bi engellesin çocuklarım var benim tut acil bişey oldu o zaman ne olacak çok ergence geliyor bana evli çiftlerin birbirini engellemesi 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Eşim beni engellemiş olsa kendime çok kızardım yani böyle biriyle nasıl evlenmişim diye kendime çok kızardım çok şükür kocam aklı başında olgun yaşının ağırlığı olan biri
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Bi kere olfu gsliba rmin degilim ama nisanliydim gsliba ya bikemedim genel olarak yapmıyoruz yanj :D
0 oy
(27 puan) tarafından
Valla canım benim ablamda yapardı resimlerini vs silerdi profilden ama gece yine aynı yatağa girerlerdi bence çok saçma bisey ne gerek var öyle şeylere bizde kavga ederiz her evlilikde olur sıkıntılar ama o yatağa girince birbirinizin gözüne bakınca kalmio sınır minir bende öyle yani sizi bilemem ama bu güne kadar hiç profil bile deismedim ve yarim saatten fazla kırgın kalmadık 
0 oy
(802 puan) tarafından
Haha engelliyorum, amacım sadece o an için tartışmanın  büyümemesi. :)) bazen diyeceğimi diyip o cvp vermeden hemen engelliyorum hiç adil değil ama yapıyorum. :D
0 oy
(568 puan) tarafından

Engellemek bana hem saçma hem komik geliyor. İlla ki görüp illa ki o engel kalkacak neyin tribi yani :D

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,474,397 soru

24,138,815 cevap

334,414 kullanıcı

...