Ay eşimgil tarafından bir adam gizlice içki sokmuştu düğün salonuna, arka koltukta zukkumlanmış Zil zurna sarhoş dur birazcık oynayam demiş Tam benim karşıma çıktı oynayacaktı ki adam düşmesin mi? Bende öldü sandım ciddi, sonra kalkmaya çalışıyor düşüyor kalkmaya çalışıyor düşüyor davulcuda garibim kendine öyle oyun yapıyor sanıyor, düğün videomda bile o adam en çok yer alıyor hahaha bide soranlara Gelinin akrabası demiş Görümcenin kocası yalancı meğerseki utancından bizim taraftan diyememiş, dedim köynemyi giyin
nikah yaptik bir sarki verdim calinsin die calindi ama ardindan calinacak sarki yerine mezdeke sarkisi caldi ledbihlerle adam ne dedi ne konustu hatirlamiyorum
Bizimde konvoyda arabalar resmen çarpışan arabalar gibiydi bilerek hepsi birbirine girdi kimse aldırış etmedi daha üstüne bir de oynadilar şimdi olsa düğünümü daha farklı isterdim bazı adetlerimiz fazla gereksiz geliyor.
Düğün yerine nikah yaptık nikah memuru bana hazır mısın dediğinde evet demiştim henüz sormadım sen şimdiden evet dedin demişti koca delisi gibi gözüktüm belki komik gelmeyebilir ama eşimle bana çok komik gelmişti
Düğün bitince kaynanamın evine gittik bütün misafirler orda kendi evimize geçmeyi bekliyoruz yalın akrabalar kaldı kaynanam salona girdi baklavaları şerbetini kavanozlara koymuş bana uzatıyor bende bakıyorum anlamadım eşimin teyzesi bu ne abla dedi tatlının şerbeti ziyan olmasın götürsün evine demişti allahım millet Bi gülüyo bide elime tutışturdu şerbeti sonra biri gelip aldı elimden hala düşünüyorum ne alaka yani
Düğünden önce defalarca provaya gittik düğün salonunun giriş yeri uzun böyle kırmızı halısı felan var, düğün günü geldi çattı ben yürüyemedim gelinlik bildiğin ayağıma dolandı, bütün salon simsiyah oldu beyaz ışık bizim üstümüzde ne utanmıştım o günü ya tarlatanım kırılmıştı bide fafsfsfs bide bide üstüne çok hastaydım 2 defa salonda lavaboya istifra etmeye gitmiştim
Ay ben koronadan evlendim salonda pasta vs Her şey yasaktı sadece su verildi salonda. Evde de yemek vermiştik eve gelenlere. Neyse salonda adam dedi ki maket pasta kesmek ister misiniz hani anı olarak kalsın videonuzda falan. Biz de tamam dedik. Zaten düğün 1 saat. Biz girdik dans ettik iki oyun havası çaldı oynadık. Pasta kestik. Takı oldu bitti. Pastayı kestik sonra takıyı anons ettiler. Herkes pasta bekliyo beklediler beklediler baktılar ki pasta yok takısını veren tebrik eden gitti kuzenim var bi tane diyo sana bi daha güvenmem asla pasta yicez sandık su içtik gidiyoruz diyo
1,493,187 soru
24,397,740 cevap
349,891 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın