0 oy
320 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,129 puan) tarafından
19 aylık kızım var.dogdugundan beri elimden geldiğince ilgileniyorum yani gelişimi acısından kitaplar alıyorum eğitici oyuncaklar alıyorum.uyudugu zaman yorgun argın olsam dahi sırf ona zaman ayırmak için işlerimi yemeğimi yapar uyanınca onla oyun oynar zaman geçiririm.neyse ailem böyle olduğumu biliyorlar.ablamla konuştuk diyorki geçen yengeyle konuştuk sen simdiden kızına herşeyi öğretiyorsun okul cağına gelince bunlari biliyorum deyip okula gitmiycek diyo. Ne alaka dedim gelişim aşamalıdır ben sadece gelecekteki aşamalarına destek olmaya çalışıyorum dedim.

9 Cevaplar

0 oy
(12,763 puan) tarafından
Saçmalığa bah hele konusmasin o zaman konusmayi da o zaman ogrenir bosuna mi krese gonderecegiz tabiki biraz egitim alsin diye 0 3 yas cok onemli ve okul oncesi sen bakma kimseue 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kiskananalarda bugün....
0 oy
tarafından
Aslında haklilik payı var canım tabiki ilgilenmen çok güzel ama kuzenim var bu sene 1 e geçti ben çok yaptım diye ne boyama ne çizgi ödevini yapmak istemiyormuş teyzem çok zorlanıyor 
0 oy
tarafından
19 aylık bebeğe okuma yazma öğretecek halin yok heralde :) öğrettiklerin onun yaşına uygun şeylerdir kendileri o kadar ilgili bir anne değilse kıskanmışlardır seni salla gitsin kız :) 
0 oy
tarafından
19 aylık bebeğe istrsende okul seviyesinde eğitim veremezsin ki zaten ev ile okul o kadar farklı ki bende kızlarıma çoğu şeyi evde öğrettim ama şuan ana sınıfına başladı ve öğrenmeye hala devam ediyor çocuk bilgi ve eğitim akar su gibidir asla aynı suda iki kere yikanmazsin 
0 oy
(4,097 puan) tarafından
Okulla evde ki eğitim seviyesi aynı olamaz ki zaten gelişimine göre öğretiyorsundur ama o uyurken iş yapıp uyanınca sadece kendini ona verme canım yavaş yavaş kendine oyun kurup oynamayı öğrensin bazen o da gerekli oluyor 
0 oy
tarafından
bende herseyi verdim bu sene anokulunda.. geceb sene herseyi biliyor demislerdi ama veremedim pandemiden dolayi suan icin sikilmiyor ogretmeni herseyi yapabiliyor diyor.. soyle bisi var mesela bu tarz cocuklar digerlerini gectikleri icin mutlu olurlar ama yillar ilerledikce onlardan geri kaldiklari konular bu sefer onlari daha da etkileyebilir.. o yuzden herseti tam anlamiyla vermemeye calis sadece alt yapida aa bir yerden tanidik bu diyebilsin ki ilgisini ceksin..
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Canım çok ilginç ama gerçekten öyle oluyomuş çocuk piskologları ebeveynlerin sadece çocukların oyunlarına eşlik etmesini tavsiye ediyo kendizi bişeyler öğretmeye çalışarak kasmayın diyolar 
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Suan 1. Sinifa baslayan bir kizim var dedigi kismen dogru.  30 kisilik sinifta sadece 3  kisi benim kizim dahil leb demeden leblebiyi ablayip hocanin izah etmesine gereky kalmadan etkinlikleri yapiyor ve diger cocuklar kalem bile tutamayan varmis hoca mecburen o kalem tutamayanlarin hizina düşüyor. Benimkl kizim sirf oyun oynamaya gidiyor. Gibi yani eve odev veriliyo 5 dkda yapiyor.  Ama avantajida var simdi elimde 5 aylik bebegim var kizima odev yapticam diye helak olmuyorum cunku hizlica bitiriyor ona bulmaca gibi geliyoryani. 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 527 göst.
31 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 608 göst.
10 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Beyzanur (908 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 223 göst.
31 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarali (121 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,406 soru

24,182,950 cevap

336,431 kullanıcı

...