0 oy
1,886 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Böle olan var mı tepkiniz ne oluyor görmezlikten mi geliyorsunuz bilinçli bakmasa gözü nefsi kaysa bile 

36 Cevaplar

0 oy
(2,266 puan) tarafından
Benim eşim gitmek istemiyor o yüzden 
-Reklam-
0 oy
(852 puan) tarafından

Valla göz bu bikinili gördüyse bile hemen başını eğiyor yere bakmiyo. Dikizliyorum çaktırmadan hep ayni şekilde yapiyor yani. :D baksa gözünü oyacagimi biliyor çünkü 

0 oy
(672 puan) tarafından
Cnm denize gidiyorsun önüne gelen mayolu bikinili insanlar. Normal bakma olabilir. Sen bile bakarsin. Bunun kıskançlığı olmamamail . Çok rahatsız oluyorsa eşinle denize değil piknik alanini tercih edeceksin 
0 oy
tarafından
Ben diyirum denize gidelim koca diyor yok .o kabulmetmiuor daha Allah var o konuda hakkına girmeem hiccc  bakmaz 
0 oy
(1,206 puan) tarafından
Bence bakmayan yoktur canım bend ebakıom:)
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Hiç dikkat etmedim aklıma gelmedi yani 
0 oy
tarafından
tatile gitmedik de tatil yerinde sayılırız denize gideriz eşim bakmaz hiç. şükür yanlışlıkla dahi gözü kaymaz
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Yoo bana bakıyor genelde ;)) 
0 oy
tarafından
Eşini alıp tatile gitmeyi göze aldıysan bakma ihtimalini de göze alman lazım canım bakmasını istemiyorsan tatile deniz kıyısına değil tarihi yerlere gitmeyi tercih edebilirsin yada tatile gitmeyebilirsin 
0 oy
(25,177 puan) tarafından

Yani etraf cıbıldak kızlarla dolu oldugu için nereye baksın başka kafamızı çevirsek çıplak erkek çıplak kadın dolu napak göz bandı mı takak :D sen nereye bakıyon çok merak ettim gökyüzüne yada yerdeki kumlara mı 

0 oy
(891 puan) tarafından
Hic gitmedm oyle yerlere gitmemde bize ters gelir bi sürü yari ciplagin oldugu yerde isjmjz olmaz.nefistir ben bile bakiyorsam adam hayli hayli bakar. Kocam bakmiyor diyen baktigini gormuyordur yoksa hemen hemen her erkek bakar 
0 oy
tarafından
Baksa nolucak ki benden başka bir kadını arzulamadığı sürece benim için sorun yok. Aynı şekilde plajda kaslı kaslı gezen erkekler de var o zaman eşim de bana kızardı bakıyorum diye. 
0 oy
(1,279 puan) tarafından
Güneş gözlüğünü takiyoz artk napiyo bilmem diyormuşm :)) saka bi tarafa eşime güvenirim beni rahatsiz edecek bir sey yapmaz

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,840 göst.
23 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ayling (8 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 1,330 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 316 göst.
0 oy
21 cevap 621 göst.
26 Temmuz 2020 Tatil-Seyehat kategorisinde Eliffffff (226 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,934 soru

24,037,166 cevap

328,988 kullanıcı

...