0 oy
957 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gecen komsum geldi cocugunu wcye gotururken cop kovasini gormuste tuvalette bana tuvalet kagidini klozete atabilecegimi soyledi çözülurmus orda cop kovasi bakteri uretirmis ama bilemedim apartman bi tıkansa bisuru iş?

39 Cevaplar

0 oy
(4,005 puan) tarafından
annemlerde çope atiyorum tikaniyor cunku ,kendi evimde klozete atiyorum 
-Reklam-
0 oy
(3,000 puan) tarafından
Islak mendil değil ki niye tikansin anlamadım çöp kovasinda hijyenik gelmiyor bana senelerdir tuvalete atıyoruz tıkanma da olmadı
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Kovam var ona atarız dolar dolmas da Çope atarz
0 oy
tarafından
Çöp kutusuna atıyorum bende 

Çöp poşetini günlük değiştiriyorum 
0 oy
(668 puan) tarafından
Kova kullanmayanlari anlamıyorum bende en çok merak ettiğim şey adet olunca nabiyolar :) ben her zman kullaniyorum asla tuvalet kağıdını atmam klozete erisin erimesin..saç falan atanlar var bnde apartmandayim korkarım tıkanmasındn 
0 oy
tarafından
Asla klozete atmam çöpe atarım tıkanabilir kendisi üşendiginden öyle demiştir, şimdi tesisat sitesini inceledim internetten çöp kutusuna atın klozete atmayın diyor
0 oy
(895 puan) tarafından

Tabiki klozete atiyrz.copte kullanilmis kagit bekletilor mi.yorimlari okudum sasirdim.bunca senede bikez olsun tikanmadi.bem copu bile bigun evde bekltmiyrm......kagit bekltilir mi ya:sick:

tarafından
Sende bendensin asla öyle bişey yapmam
0 oy
(593 puan) tarafından
Hadi be pislik karı deseydin benim giderlerim ne zamandan dir tıkalı hala actiramadik zaman zamn evin içi de leş kokuyor adam çağırdık peçete lerden dedi bisuru peçete çıktı giderden hala açamadık üst komşum atıyormuş nefret ederim öyle insanlardan rahatlığımıza geliyor demiyorlar da bakteri uretiyormus.
0 oy
tarafından
Bende klozete atıyorum kuzum ama çöp kovası da vardır tuvalette,rulosunu falan atmak için☺
0 oy
tarafından

Tuvalette elimde olsa çöp kocası dahi kullanmam kızımın bezlerini tek atarım millet silecek ben temizlcem kusura bakmasınlar atsınlar girsin elimi dahi sürmem pislik yuvası olur resmen direk tuvalete atıyoruz burda herkes öyle tıkansada gelip açsınlar yapacak bir şey yok.

Bezleri pedleride dişarda ki çöpe atarım evde biriktirmem 
0 oy
(241 puan) tarafından
Asla klozete ve tuvalet e atılmaz en çok tuvalet tıkayan şey peçete zaten .. 
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Çöpe atılması lazım suda çözüniyor diyerek boruları tıkıyorlar.  Annem hep çöp kovası koyar bende öyleyim onların binada kimse bilmiyomuş atıyolarmış bize geldiklerinde şaşırmışlardı e noldu sonuc 2 haftada bir kanalizasyonu tıkadılar :))))
0 oy
tarafından
Çöp kovasuna atayrum
0 oy
(4,650 puan) tarafından
Hiccc cöpe atmam klozete atarım. Çözünüp gidiyor zaten. Çöp  kovasini degistiremeyebiliyorsun.
0 oy
tarafından
Klozete atıyoruz tuvalet kağıdı eriyo zaten
0 oy
(4,234 puan) tarafından
Valla çöp bana iğrenç geliyor asla atamam klozete atıyorum ha alaturka ha klozet ikisinin gideri de aynı zaten 
0 oy
(30,147 puan) tarafından

Çok saçma ya

0 oy
(1,555 puan) tarafından
Ay öyle şey olurmu hiç klozete atılır mı hayret bisey
0 oy
(3,281 puan) tarafından
İlk evlendiğim sene tuvaletim tıkanınca ondan sonra çöp kovası kullanmaya başladım tuvalete atılmamalı bence

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 192 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ftm1907 (631 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 358 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 337 göst.

Kategoriler

1,473,753 soru

24,129,132 cevap