0 oy
414 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (146 puan) tarafından
Randevu almıştım bugüne hastaneye gittim doktor 5 saneye ultrasonla baktı bebeğin eşi aşağıda kanaman olabilir buraya gelme dedi tam donanımlı hastaneye git dedi riskin var velen dedi kesinlikle kaç haftalıksin kaçıncı gebelik geçmişin var mi yok hiç bir şey sormadı cinsiyet sordum görmedim diyor 5 saniyede nasıl göreceksin ki belim ağrıyor diyorum ne yapıyım diyor git dinlen diyor sen kanamana bak diyor ağlayarak eve geldim özel hastaneye gittim doktor senin hiç bir şeyin yok tansiyonunu dikkat et başka hiç bir sorun yok dedi bn kefilim dedi ağlama bebeğimin cinsiyetini söyledi şikayet etsem mi o doktoru 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Böyle ş.erfsiz doktorlar çok var doğumda başıma geldi şikayet edecektim de ailem izin vermedi ama halada içimde kaldı o doktorun yaptıkları hakkım ondan alınsın demekten başka bişey diyemedim
(146 puan) tarafından
Amin diycem ya nasıl ağladım hala içim titriyor
tarafından
Kıyamam canım yaa o korkuyu çok iyi biliyorum senide çok iyi anlıyorum ben yapmadım pişman oldum sen benim gibi yapma yoksa benim gibi içinde ukte kalır
(146 puan) tarafından
Şikayet  edecem zaten
tarafından
Et canım sonucu bana da olurmu
-Reklam-
0 oy
(2,838 puan) tarafından
Kesinlikle et ağzınada sıç hakkı yok öyle davranmaya
(146 puan) tarafından
Kalbim duracak di inanki korkudan
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Tabiki de etmelisin şikayetini. Cimere de başhekimliğe de çıkıp şikayet et. Hatta Google da hastaneyi yada doktoru arastiranlar oluyor oralara yorum bırakabiliyor Sun doktoru oraya da şikayetler ede ede yaz. 
(146 puan) tarafından
Öyle yapicam hakkı yok böyle canımı acitmaya
(6,048 puan) tarafından
Tabiki de yok belki o doktorun söyledikleri yüzünden aşırı stresten kötü olabilirdiniz hem sen hem bebeğin
(146 puan) tarafından
Ya tansiyon sıkıntım var  zaten birde o böyle diyince dahada kötü oldum
0 oy
tarafından
Kesinlikle şikayet etmelisin.Sevabına bakmıyor 
(146 puan) tarafından
Heryerden şikayet edeceğim
0 oy
tarafından
Şimdiye kadar etmediğin hata ne zannediyor hastasına böyle davranamaz 
(146 puan) tarafından
Ya hala titriyorum sabahtan beri ayaktayım akaylarim balon gibi oldu
tarafından
Cimere de mesaj atın her şekilde şikayet edin doktor olmuş insan olamamış ama
(146 puan) tarafından
Tm.cnm.soulun
0 oy
tarafından

Kesinlikle şikayet et cnm :ermm: doktor oldu diye hastaya böyle muamele yapsın diye mi oldu. Benim vergimle maaş aliyo beni begenmiyo haspam:woot:

(146 puan) tarafından
Hiç sorma ya nasil pis bi doktora denk geldim anlamıyorum
tarafından
Hakkını ara bence cnm
0 oy
tarafından
Cimere yaz direk durman hata
(146 puan) tarafından
Saol cnm şikayet ediyorum
0 oy
(391 puan) tarafından
Ne demek şikayet etsem mi, kapıdan çıkar çıkmaz et, böyle ş erefsiz doktorlar neden hala mesleği yapar anlamıyorum. Onun sana yaşattığı stres yüzünden bebeğine bir şey olabilirdi. 
(146 puan) tarafından
O anki şokla neye uğradığımi şaşırdım
(391 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum, insan bi an ne yapacağını şaşırıyor.
0 oy
(546 puan) tarafından
Sikayet etsen de hic bir sey cikmaz canim.turkiyede dogum orani cok yuksek ve doktor sayisi az.bikiyorlar vs meslek asklari kalmiyor.
0 oy
tarafından
Bana da aynısı oldu kuzum hamileyim Teste öğrendim doktora gittim kan vermek ve ulttasona girmek için dediğin gibi 5 saniye baktu sen hamile değilsin dedi benim doktorumun yerine bakan doktormus,dedim ben yine de kqn vermek istiyorum git ver dedi,gittim verdim öğleden sonra çıktı o zaman benim kendi doktorum vardı dedi hamilesin hayırlı olsun beta da 732 çıkmıştı hatta ama sonra kese oluştu bebek oluşmadı kürtaj oldum bazıları gereksiz gerçekten ya 

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 1,208 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Tuba Y (1,013 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 504 göst.
14 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Limonlu kek (4,914 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 513 göst.
0 oy
8 cevap 500 göst.
6 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Metropol yorgunu (274 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,222 soru

24,398,444 cevap

349,929 kullanıcı

...