0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (1,107 puan) tarafından
Kızım 15.5 aylık... Sabah kahvaltısını yapar, öğle 1 kase çorba içer, akşam ne varsa genellikle et türü Bi yemek yer. Gece yatarken ve sabah uyandığında 5 er ölçek mama yer. Arada meyve, ceviz, fındık, kuru üzüm, kayısı, kefir, çubuk kraker, bisküvi falan yer.... Şimdi sorum şu normal süt içmiyor dost devam sütünü sevdi, sizce normal süte bal katıp mı vereyim yoksa devam sütü mü vereyim? günde 1 kere de olsa süt içsin istiyorum çünkü. Yada yedikleri normalse hiç mi süt vermeyeyim

6 Cevaplar

+1 oy
(22,057 puan) tarafından
Normal süt al ver canim mamayı kes yani 
(1,107 puan) tarafından
Ya mama için erken değil mi daha hiç anne sütü almadı benim sütüm olmadı hiç. O yüzden mamayı  2 yaşına kadar istiyorum. Kıyamıyorum
(45,024 puan) tarafından
Canım yemek yesin kendi pisirdiklerin kadar güzel bişey varmı corba pilav sebze yemekleri ver yesin mama dan çok yarar bunlar bebisine ben 7 aydan beri sulu yemeklerden hep tattirdim bir yaşındada normal süte gectim
(22,057 puan) tarafından
Sen bilirsin kuzum
-Reklam-
0 oy
(581 puan) tarafından
Günlük aldığı gıdalar gayet iyi sebze meyveyi çoğaltıp mamayi kessen mama yerine devam sütünü versen bana daha iyi olur gibi geldi. 
0 oy
(285 puan) tarafından
Devam sütü yerine normal süt bence ama.kefir içiyorsa yoğurt peynir yiyorsa cok da takma 
(1,107 puan) tarafından
Yoğurt peynir ayran bayılıyor... O zaman normal süte azcık bal katıyım o öyle içsin
0 oy
(45,024 puan) tarafından
15 aylık olmuş sofrada sizinle herşeyden artık yer normal süt ver mamayı kes büyük yani sonuçta 
(1,107 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
(1,129 puan) tarafından
Iki yaşına kadar süt önermiyor doktorlar bebeğim 20 aylık olmak üzere süt içirmiyorum yoğurdunu peynirini yiyo şimdilik süt o kadar da önemli değil kansızlık yapiyo çünkü 
(1,107 puan) tarafından
Ya maşallah iştahlı bir bebek evin içinde mama mama geziyor. Ne vereceğimi şaşıyorum bazen o yüzden birazda süt içsin istemiştim günde en azından 1 kere
(1,129 puan) tarafından
Canım kansızlık olursa bu sefer olan iştahta gidicek.yinede sen bilirsin canim
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Bence bal yerine içine cicibe yapabilirsin bal dokunabilir ama yinede siz bilirsiniz 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,407 soru

24,183,111 cevap

336,459 kullanıcı

...