0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Lütfen dalga geçer gibi cevap vermeyin gerçektende bilmiyorum saçma sapan şekilde cevap verecekseniz vermeyin 

Epilasyon aleti aldım çevremde hiç kullanan yok o yüzden size soruyorum ıslak yerde yapmayın su değmesin gibi şeyler yazıyor kullanma kılavuzunda şimdi mesela kılları makina ile alınca etrafa dökülür o kıllar banyo dışında başka nerde yapılır ki yada banyoda ıslatmadan nasıl yapacam 

Genital bölge ayna olmadan yapılmaz nasıl yapacam bana açıklar mısınız 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Genital bölgeyi onunla yapamazsın zaten çok acıyo sadece üst kısmını yapabilirsin. Odada yere çarşaf gibi bişey ser onun üstünde yap veya banyoda yıkamadan önce yap etrafı ıslatmadan önce. Sonra yıkan. Elektronik eşya sonuöta ıslanırsa bozulur. Bir de yapacağın yere bebek pudrası sür kullanmadan önce mesela koltuk altına önce çok az pudra sür sonra başla yapmaya 
tarafından
Pudra dediğin bebek pudrası mı neden ki
tarafından
Evet canım o zaman daha az acır mesela duştan sonra yapacaksın veya normal zamanda diyelim koltuk altın veya bikini bölgen ıslak terli veya nemli olur illa ki. Nemli olduğu zaman da makina almaz o yüzden pudra sürmek gerekir kuruması için kuru olunca canın daha az yanar
-Reklam-
0 oy
(109 puan) tarafından
ben eskiden makine kullanırsın kapatırdım kendimi odaya gazete veya çarşaf sererdim öyle yapardım. Genital aşırı acıdğı için makina ile tavsiye etmem
tarafından
Peki ne tavsiye edersin
0 oy
(2,981 puan) tarafından
Ben gazete serip yapıyorum sonra o kılları ortaya biriktirip klozete döküyorum gazeteyi tekrar kullanıyorum banyoda durur 
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Genital ağrır ama üstünü alabilin...

Altına bebek alt açma bezi ser kıl da tutmuyor 
0 oy
tarafından
Kuzum çarşaf serebiljrsjn altına çok çok özür dileyerek söylüyorum bunu da bacaklarını aç kuzum karşına aynayı koy öyle yap yani başka aklıma biseu gelmiyor,tekrar özür dilerim utandım şimdi☺

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 60 göst.
0 oy
1 cevap 84 göst.
16 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Eda1 (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 59 göst.
23 Haziran 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fermel02 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 489 göst.

Kategoriler

1,477,398 soru

24,182,830 cevap

336,412 kullanıcı

...