+1 oy
658 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar 10 11 aydır balım besliyorum son 3 tane kaldı hepsi öldü maalesef çok iyi bakmamıza rağmen şu an Bi tanesi can çekişiyor ters yüzüyor dönüp duruyor kendi etrafında kuyrukları dökülmüş yani ölüyor sudan çıkarsam ölmesini kolaylaştırsam günah olur mu daha az can çekişsin diye :(((((

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Of bilmiyorum valla 

Benimde balıklarım vardı hep dedigin şekilde öldüler bir dahada almadım:(
tarafından
Bende bir daha almayacağım çok üzülüyorum gördükçe etrafında dönüyor yem attım diğerleri yedi ama o yemedi :-(
-Reklam-
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Aynn can cekismesin yszik. 
tarafından
Günah olmaz demi canım hamile hamile günah işlemek istemiyorum :(
(4,148 puan) tarafından
Y9k olmaz. Kurba  keserkn bile hayvann can cekismesi kotu bicak kullanmak gunah diyopar neden can cekistirdigi icin.
0 oy
(109 puan) tarafından
çocukken aynısını yapmıştım sonra vicdan azabı çekmiştim.. bence doğal sürecine bırakın
0 oy
tarafından
Bence bırak canım belki ölmez bu sefer aklında soru kalır hep
0 oy
tarafından
Ben olsam ellemem canım bırak suda kalsın 
0 oy
(5,268 puan) tarafından
Benim baligim da gecen öldü çok üzüldum ya
0 oy
tarafından
Cnm bizimde gecem gün herhalde ben yemi biraz fazla kaçırmışım eşim akşam geldi baktı balığın ölüyor dedi haberin var mı nasıl dedim görmedim aldı sudan karnına biraz masaj yaptı geri akvaryuma attı ertesi gün turp gibi oldu çünkü daha önce de eşim bakmış balıklara biliyor
tarafından
Bende biliyorum az çok canım ama iki gün önce balığım motorun arasına sıkışmış motor cama yapışıktı balık arasından girmiş ve orada sıkışmış kalmış bizde ertesi gün evde değildik göremedik eve geldiğimde kımıldamadan köşede duruyordu yüzgeçleri motora girmişti yarısı hemen çekip çıkardım biraz yüzdü etti sonra en son bugün ters yüzmeye başladı baktım kuyruktaki yüzgeçi tamamen dökülmüştü şu an da can çekişiyor yani yapabileceğim bişey kalsödo maalasef :(
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Bence elleme. Kendi eciliyle ölsün
0 oy
tarafından
Cinsi nedir acaba balığın
tarafından
Tetrazon canım
tarafından
Benimde var ve hiç ölmüyolar ilaçları var onların onlardan kullan motoru falan temizle
tarafından
İlaçları falan hep var canım biz 1500 gibi Bi bütçeyle içine masraf ettik tetrazon dışı lepistes ve moli vardı lepistes çok hassasmış meğer sularını değiştirmek için  çıkarınca bile ölüyolardı tetrazon lar daha hiç ölmedi ama bu motorun arasına sıkışmış gece bende ertesi gün evde değildim farkedemedim eve geldiğimde baktım Bi tanesi yok sağa sola baktım motorun araya girmiş çıkardım hemen ama belli orada sıkışmış çok cansız yüzdü dünde öldü maalesef :((
tarafından
Lepistesler evet çok ölüyolar dişiler doğurup öldüler hep bi tane bile kalmadı bende de ama tetrazonlar yaşıyo bi arkadaşa verdik moli ve kılıç balığı var şu an onlarda ölüyo yavaş yavaş ama benim balığım çok o yüzden bazen farkediyorum bile çöpçü ve vatos varmı akvaryumda
tarafından
Yok canım ben çöpçü vatos sevmiyorum zaten benimde şimdi 2 tane kaldı tetrazon 3 taneydi lepistesler iki kere doğum yaptı 50 tane, yavru oldu ama yavruları da öldü kendileri de çok iyi de baktık ama niye öldüler bilmiyorum
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Olmaz canm zaten daha düzelmez o çıkarabilirsin.. akvaryumda mi bakiyosn ısısı ışığı vitaminleri oksijeni cok önemli..
tarafından
Hepsi tamam canım içine 1500 TL kadar masraf yaptık, maalesef onlarda öldü

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 256 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (981 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 137 göst.
31 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 745 göst.
13 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❣Eylül ün annesi❣ (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 728 göst.

Kategoriler

1,474,863 soru

24,146,160 cevap

334,668 kullanıcı

...