0 oy
374 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

image

sipariş ettim tv üniteme biblo güzel mi

9 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap

image

Bu renkten göndereceklerini söylediler :)image

bide bu kahve bardağı

-Reklam-
0 oy
(164,097 puan) tarafından

yok benlik deel :D

tarafından
Ben pek severim böyle şeyleri :D
bende hic sevmem ❤
tarafından
Gelsin ünitemde size fotoğraf atarım kuzum ♥️
tamam at bakalim ⚘
0 oy
(8,375 puan) tarafından

Beğenemedim :ermm:      

tarafından
Kız aslında güzel ya ben bunları canlıda görmüştüm çok beğenmiştim
(8,375 puan) tarafından
Zevk meselesi canım
0 oy
tarafından
Beğenmedm cnm
tarafından
Sade şeyleri mi seviyorsun kuzum
0 oy
tarafından

Senin kendi zevkin bence nasıl istersen öyle yap sordun cevap vereyim bana göre değil ama dediğim gibi senin zevkin 

tarafından
Ben çok beğendim kuzum ya canlı gördüğümde çok beğenmiştim bakalım gelince göreceğiz TV ünitesinde Güzel duruyor
0 oy
tarafından
Gayet hoş ben sevdim güle güle kullan canım 
tarafından
Yani canım merak ettim sadece heykel derken büyük adam boyu olandan dusunmemistir heralde biblo işte Atatürk biblosu değil mi
tarafından
Bnmde hoşuma gitti masa üstüne çiçek  böcek fotoğraf çerçevesi artık klişe geliyor bunlar çok modern ve şık
tarafından
Yoğ işte:) utanmaza heykel alıp üzerine koyacak maksadına dedim
tarafından
Anladım canım :)) bırak almak istiyorsa alsın benim eşim kocaman bitane aslan kafası almıştı yelesi falan var böyle sevine sevine gelmiş evimize aksesuar aldım diye :D baya durdu tv ünitesinde sonra düştü kırıldı üzüldü baya ama sağlık olsun ;))
tarafından
İşte heykelin açılımı kocaman:D hahahahah
0 oy
tarafından
Senin bu aksesuar secimin beni olduriyor Sümeyra, Sümeyra sjsjsj
tarafından
Hahahahahahahaha kahkaha attım kız hahahahaha niye be :D
tarafından
Kötü çünkü
tarafından
Rabiş daha ne olsun kız biblo işte hahaha bak başa tutturdum kırmızı rengini yollayacaklarını söylediler
0 oy
(3,609 puan) tarafından

Güle güle kullan canım değişik görmedim hiç. Alışılmışın dışında :)Ben biblo kullanmayı sevmem

tarafından
Ben çok severim kuzum değişik olunca da severim :)
0 oy
tarafından
Çok güzel sümoşum ben çok beğendim valla benimde TV unitemde var . Bitane kadın kafası var tepesine çiçek ektim ama tutmadı bide kuru kafa var :)))
tarafından
Hahahaha gülom senin evine gelince korku kapanına mı gelmiş gibi hissedecek insanlar kuru kafa nedir hahahahaa :D bende bu keman çalan kızları çok beğendim büyükten küçüğe doğru 3 tane kız var hepsi farklı müzik aletini çalıyor çok hoşuma gitti, ama siyah rengi kalmamış kırmızı rengini yollayacak :) bide kahve yanı bardağı aldım, arkadaşımın ekmek teknesi aldığım yer ona ben para kazandırıyorum herhalde hahah
tarafından
Ooo bende neler var görsen ahshs :D ben çok severim böyle şeyleri . Bence çok güzel bardakta baya güzel canım güle güle kullan :))
tarafından
Sağol kuzum böyle kristal kahve yanı bardağı moda oldu valla çoğu ünlünün evinde bundan var :) tabak takımı da aldım en iyisi hepsi gelince ben foto atarım görürsün kuzum, kaç gündür üzgündüm biraz eve alışveriş yapınca kafamı dağıttım :D eşimde senin de bahanen oldu diyor
tarafından
Oh iyi yapmışsın bende pazardan perde aldım mutfağa 10 TL üstünde Afrikalı kadın var ahshsj :D ben çok beğendim valla Atıcam az sonra bak görürsün :D
tarafından
At at bakim çok merak ettim :D

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,009 soru

24,409,013 cevap

350,766 kullanıcı

...