Dün burada bir arkadaş 1 yaşındaki bebekleriniz ile hangi oyunları oynuyorsunuz demişti. Benim oğlan düz duvara tırmanıyor demiştim. Daha bir süpürge yapamıyorum ne oyunu : D ağlamak istiyorum. Bıraktım oturuyorum şuan gücüm kalmadı
benim oğlumda böyle ucunu çıkarttırıyor süpürmeye çalışıyor eline bez alıp silmeye çalışıyor gırgırı görünce dayanamıyor
Çok temiz görünüyor bide benim odayı gör
puuhahaha bu sey yaa baby boyumun aynisi gece yap gecee cok rahat oluyon gunduz
Ya supurgeyi gorunce akkima kuzenim geldi kuzeninde otizm var benim pesimde geziyor 13 yasinda falan sanirim neyse idayi dupuruyodum huda pesimden gelmis supurgeyi kapattim tam anneme bi sey diyorum arkadan supurge sesi bide acip tidip oturuyo sesini dinliyo kuzum yaa
Benim kizi ben kanguruya koyup oyle supuruyom cnm yoksa yok yani
benimkide hortumunu vermez ileri geri ittirecek oluyor, bende pes ettim 15 dk oynadı çalışırken, stop ederse ağlıyor şapşik
Kız benim makinede bunun pembesi oğlum 15 aylık araba yapmış kendine senin oglan gibi ustundeydi bide naaaan nan diyor bozuldu makinam yandı
Sabah topladigim yalayip yuttugum evin resmi bu ve asiri derecede bitkin haldeyim migde bulantisi bas agrisi cekiyorum öluyom galiba artik yattim izliyorum ne zman yorulcak diye ben izlemekden yoruldum bakalim o ne zman yorulcak
1,486,793 soru
24,306,720 cevap
344,466 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın