0 oy
464 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (495 puan) tarafından
16gundur koydeyim ve hic oturmadim diyebilirm gece bile uykumuz yokdu 3 4 saat yykumuz var yok nese isleri bitirdik gorumcelerde vardi cocuklari olan erken geldi bi gorumcemle ben kaldim ekmek faln da yaptik eltim hic gelmedi kocasi da dahil dun gelirken kaynanam benim yaptiklarimdan bana kattiklarindan daha fazla eltime katti 1litrelik pekmez eltime katti yarim bana kendime ve gorumceme ekmek yaptik bana sormadan gorumceyle kaynana eltiye ekmek ayiriyor ne kadar sinir oldum ellerime bakilacak hal kalmadi yuzum desen gunesden yandi cocugum desen yiprandi yorgunlukdan oluyorum benden fazla ona katti en son tarhana yapti kaynanam tek basina ama mazemelerini biz aldim gonderdik goz karari ayarlamis herkeze gorumcem ben az alacam dedi ikisine paylastirayin demiyorda onun posedine topladi nsil sinirim bozuldu dedim artik gorumcemin biri kendi yapiyor ona katmaz bende o ablama katalim ugrasmasin kadin herkeze esit gitsin diye haksizlik degilmi bu ya yardin ettim allah rizasi icin esim icin ama bole yapinca fesatlik yaptim gonlum olmadi ona fazla gidenlerden esit verse yine ses etmem kizmazdin fazla gitmesi gonlum izin vermedi

5 Cevaplar

0 oy
(546 puan) tarafından
Siz fesatlik yapmamissiniz.kaynananiz buna vesile olmus.keske yuzune soyleseydiniz.
(495 puan) tarafından
Solesem nolacak diyecek adim fesat olacak diyemedim
-Reklam-
0 oy
(8,854 puan) tarafından
Böyle haksızlıklar çok yapılıyor malesef orda sesini çıkarıp hakkini arasaydın canim
(495 puan) tarafından
Diyemedim bisy derler diye
(8,854 puan) tarafından
Diyemessen  böyle için içimi yersin canim
(495 puan) tarafından
Olede oluyor zaten
(8,854 puan) tarafından
Hayırlısı canım boşver
0 oy
tarafından
Böyle şeylere normalde takılmam ama senin kaynanan da az değil sen yardım et git diğer gelinine ver fazla fazla utansın az be vicdansız ayrımcılık sana ne diyim bak hele  o eltin yardım etmedi işin ucundan tutmadu ya kocanla konuş ben yıprandım çocuğum yıprandı ellerim parçalandı gitti fazlasını eltime verdi hiç yardım etmediği halde tamam versin ama fazla vermek ne demek ben yardım ettim çocuğumuz perişan oldu kocanla konuş bir daha köye uzun gitmem kalmaya kalırsam da yardım etmem bu son de
tarafından
Vallaha yavrum ailesine düşkün olan erkek çok zor baş edilemez Ama suç eşinde orta yolu bulmak zorunda yoksa zedelenir
(495 puan) tarafından
Duskunlugu cok fazla buda yipratti beni ve evliligimjzi
tarafından
Yıpratır çözüm yolu bulmanız lazım öyle hemen yuva dağılmaz
tarafından
Bir yol bulmanız lazım kolay değil evet ama evlilik zor
(495 puan) tarafından
5senedir cok fazla ses etmedim ama artik yordu
0 oy
tarafından
Olduuuuuuu bıdaha da gıtme yapma evınde yap ne fszla fazla ugrasıpta mıllete gondertcem hayırdır 
(495 puan) tarafından
Gitmek istemiyorum zaten
0 oy
tarafından
Valla yerinde olsam kesinlikle susmazdım essekligim yanıma kaldı der geçerdim 
(495 puan) tarafından
16 gundur hic oturmadik ellerime bak ya kollarim kalkmjyor dedim de anlayan kim
tarafından
Anlaması için hasta numarasi yapacak yatacaksın aşağı. Beni doktora götürün diyeceksin
(495 puan) tarafından
Basim agriyor halim yok dedigimde bile umursayan yok
tarafından
Allah kolaylık versin.

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,196 göst.
24 Ocak 2026 Aile & Aşk kategorisinde Leyla343480 (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 276 göst.
30 Aralık 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (4,769 puan) tarafından soruldu
0 oy