0 oy
271 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından

kızzlar bu 2 yaş nasıl bişey yaa Allah tüm annelerin yardımcısı olsun diyerekten soruma geçiyorum

geceleri uyumak istememek

istediği olmayınca onun dediğini anlamayınca bağırmak

ara sıra vurmak demin kafamı çevirmeseydim okkalı yapıştırıyodu az kalsın :)

ne yapıyosunuz nasıl idare ediyosunuz bi anlatın Allah aşkına yoruldum :( 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben  27 ayligiz bazen cinler geçiriyorum dişlerimi sıkıyorum ama uyuynca özlüyorum benimkide memeden ayrlmyor sütüm.kendi btse diyorum btmiyor da adet üç ayda bir oluyrm.o yüzden derdini anlatıyor ama çok bazn.inadi tutuyor en rahat olduğum zmn uyuduugu zaman HC durmyor
(398 puan) tarafından
senin en iyi halin uyuyo halin diyorum vallahi senin işin daha zor canım Allah yardımcın olsun her şekilde zor gerçi 2 yi geçip direk 3 olsa keşke gerçi 3 te de vardır illaki bi sendromları
tarafından
Düğünleri hiç sevmyor götürüyorum durmuyor evde brakiyorum bensz durmyor gttgm yerde akrabamda olsa bı saat gtsemde kucagmdan inmyor kene.gibi
(398 puan) tarafından
hiçbi yerde durmuyor bugün gezdirdim onu gezdirdikten sonra eve gelince daha fena oluyor nedense enerjisini atıp yorulması lazım ama yok tavann yapıyor cafede oturup bişeyler içmek 2 senedir olmuyor zaten sürekli yürücek yada bebek arabasında sürekli gezecek ayaklar bacaklar pert
-Reklam-
0 oy
tarafından
İdare etmiyorum maalesef alirim yastığı ağzıma kolu komşu duymasın diye bastırırm ağzıma yeter derim kapıya çıkar buzdolabının taaa tepesine çıkar dışarıda desen millete huzur vermez parka adım attığı gibi millet evine kaçar ne sen sor ne Bn anlatym ikinci çocuk düşüncesi tamamen bitti benim için allahim olmayana versin inşallah 
(398 puan) tarafından
çok nadir artık sabrım aştıysa kızıyorum hafif yüksek sesle sen böyle yaparsan ben üzülürüm falan anlatıyorum ama yok yani ikinci çocuk ne kadar çok istiyodum bi bilsen ama varya kafam kaldırmaz huni ile çarşafa sararlar beni öyle soğudum
0 oy
(3,725 puan) tarafından
Benim kız dogdugundan beri huysuz ahlak hiçbir şeyden memnun olmayan bir bebek olduğu için bz aliskiniz sendromlar bize koymaz:)
(398 puan) tarafından
:)) oda iyimiş Allah yardımcın olsun canım ama bu 2 yaş fenaaaa
(3,725 puan) tarafından
Biliyorum kızım şuan 25 aylık olmak üzere zaten :)
(398 puan) tarafından
maşallah :) sağlıklı olsunlar da diyorum ama bazen huni takasım geliyor :)
0 oy
(758 puan) tarafından
Ayyy var mıydı benim gibisi yaa  benim kızım da 21 aylık kaaaaaç zamandır yatmak istemiyor uyumak istemiyor bazı geceler çığlık çığlığa ağlıyor odadan çıkmak istiyor sonra tekrar süt içip yatıyor 
(398 puan) tarafından
aha aynı benimkii sabahın 7sinde kalkar gece 1den sonra uyur delirdik iyice
(758 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun canım gece de kalkıyor mu
(398 puan) tarafından
kalkmaz mı ağlayarak sanki bişey yapmışım gibi sıcağı da sevmez yAnımda yatırıyorum odasına alıştıramadım bu süreçte dubleks evim zor oluyor tabi açıyo kapıyı bulduğu yere yatar aptamil kullandık hep bıraktım artık milupa veriyorum doymuyor mu acaba ondan mı kalkıyo bilemediim
(758 puan) tarafından
Yaa aynı sorun bizde de var ben kabus görüyor diye düşünüyorum çünkü direkt uyanır uyanmaz çığlık çığlığa ağlamasını başka bişeye benzetemiyorum bu aylarda çok olan bir şeymiş
0 oy
tarafından
Benimki 22 aylık yapma dediğim ne varsa yapıyor çok cadı çoook akşam suratıma iki kere yapıştırdı onu oyun sanıyo sonra geliyo bide öpüyo hey Allahım . Canı sagolsun 3 yaşını bekliyorum belki o zaman uslanır diye :) 
0 oy
(1,324 puan) tarafından
Benimki de 27 aylık bazen cinnet geçiriyorum istediği olmayınca firlatmalar özellikle bana vurmalar sanırım nazi bana geçtiğinden bana vuruyor :))

Bu ara yemek de yememeye başladı inşallah düzelir. Bazen beni o kadar sinir ediyor ki kaşlarımı catiyorum önce o da bana aynısı yapıyor ciddi olursam hemen dudağını büküp başlıyor ağlamaya bende kızmaya da kıyamıyorum sonra ben gülünce hemen gelip öpüyor dünyalar benim oluyor annnimmmm diyor bir de içime sokasim geliyor :)))
0 oy
(113 puan) tarafından
Benimki de ayni bagiriyo surekli, vurma kırma had safhada gecen kuzeniyle oynarklarken istedigi olmamis diye kuzenjnin kolunu isirmis kiz bugun bi gosterdi morarmis bizimki 2.5 yasinda basladi ama :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 378 göst.
9 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pppppp (1,217 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 190 göst.
30 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cngls (898 puan) tarafından soruldu
+5 oy
19 cevap 833 göst.
0 oy
9 cevap 307 göst.
10 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ayten5757 (103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,848 soru

24,036,246 cevap

328,931 kullanıcı