0 oy
155 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (324 puan) tarafından
Merhaba Kızlar 9 ay boyunca tekstil hayatinda çalışıyorum ilk is hayatım makinayı öğrendim ve beni makinaya aldilar yaklaşık bir hafta oldu  yapmaya gayret ediyorum ama çok yoruluyorum birde üstüne patron demez mi senin elin hızlı ne kadar sayı çıkarsa senin sayını tahtaya yazicaz ve resmen sayı çıksın diye o kadar hızlı olmaya çalışyorum ben böyle yapamam çok yorumluyorum sizce bana yaptıkları haksızlık değil mi iki kuruş para kazancam diye birde sayı düşünce bu sayı dusmucek diyor ne yapcam böyle yaa:l

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben bekarken çalıştım cnm :-)
-Reklam-
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Beklentiyi yükseltme canım kimsenin gözünü doyuramazsin.

Ortalamayı yakala o şekilde devam et.

Bende bı ilaç fabrikasında çalışmıştım bı abla sırf senin elin hızlı sen çok iyisin övgüsünü almak için kendini yırtar yipratirdi. Sonuç olarak ikimizde aynı maaşı alıyoduk 
0 oy
tarafından
Cnm nerde calisiyorsan calıs hep ortalarda ol herkes kac yapiyorsa hizli olsan bile oyle yap. Hep fazla isterler yoksa. Patronuna soyle bana daha fazla ver oyleyse de cok yoruluyorum de farkin olsun
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Canim istedikleri sayının fazlasını verdiğinde onlar her zaman fazlasını isterler o yüzden 50 istediklerinde sen 60 70 yapsan bile sakın söyleme,fazla yaptiklarini kenara al bi sonraki saatin sayısına ekle 
0 oy
(12,964 puan) tarafından
Ne kadar fazla yaparsan hep daha fazla isteyecekler sen elimden geleni yap sadece 10 yılım geçti tekstillerde oradakiler öyle gözleri doymaz hem daha yeni oturmuş sun makinaya senden sayı istemeleri çok saçma 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 240 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 151 göst.
15 Ekim 2021 Diğer kategorisinde selinylmzzz (41 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 183 göst.
0 oy
5 cevap 184 göst.
13 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Esinsonmez (44 puan) tarafından soruldu